Stijve lul in onderbroek sex in de stal

stijve lul in onderbroek sex in de stal

.. OMA KUT LIKKEN BARE PRIVE ONTVANGST Marco had een roze slip aan en daar kon ik niet van afblijven. Misschien is dat je werk daar en krijg je er ook nog geld voor. Met een vuurrood hoofd riep ik nee, en verwisselende de roze slip zo snel mogelijk met mijn zwembroek. Ik durfde niet goed opkijken en wist ook niet hoe ik erover moest beginnen. Brutaal voelde ik zijn vinger mijn kutje in komen, Ik veerde in een reactie op, Bas die even normaal riep ik geschrokken.

Iedere keer als jij weer eens naakt ging zwemmen en met je stijve lul liep te paraderen. Zo probeerde je Henk te verleiden. Maar die is gelukkig verstandig genoeg en laat zich niet door jouw inpakken. Maar ondertussen greep je mama en als een geile bok stopte je, je stijve lul in haar kut en liet je dikke ballen leeglopen.

Ik hield maar even mijn mond dat leek mij veiliger. Hoe vaak heb je dat al gedaan? Weet je dat ik je kan aangeven bij de politie of nog erger ik ga je zieke moeder vertellen wat voor een geile flikker jij bent. Ze is van dezelfde leeftijd als mijn mama.

Stel je voor dat Henk het met haar deed, wat zou jij voelen. Zij heeft toch al zoveel pijn en verdriet. Niet voor niets dat ze is gaan drinken. Als je zo'n kinderen hebt zou ik ook niet lang uithouden. Ik wist dat ze blufte, maar voelde me toch heel rot bij de dingen die ze zei. Het woord motherfokker bleef door mijn hoofd gaan. Ik had het woord vaak gehoord maar er nooit iets bij bedacht.

Ik had het zelf ook wel eens geroepen als jongens handtastelijk werden. Maar nu klonk het anders en met het beeld van joke voor ogen schaamde ik me heel erg. Je hoeft je nu niet meer te schamen zei Annemarie. Je bent gewoon een geile bok die alles en iedereen neukt as ie de kans krijgt. Heb je eigenlijk wel een condoom gebruikt.

Mama gebruikt geen pil want daar is ze allergisch voor. Stomkop zei ik zachtjes tegen mijzelf, niet antwoorden. Ze wil je verder uit de tent lokken. Maar zou ze gelijk hebben?

Mijn mama werd toch ook nog ongesteld als was het dan zeer onregelmatig vanwege haar drankprobleem en de pillen die ze slikte. Nu geen tijd om te denken. Ik sta hier in mijn blote kont en Annemarie ging maar door. Ik wil wel een deal met je maken as je dan toch zo graag wil neuken. Het blijft een geheim tussen ons maar dan moet je vandaag wel precies doen wat ik van je wil. Dit hout kom je dan morgen maar in je eigen tijd kappen. Ik keek haar vragend aan.

Ik wil dat je je nu helemaal uitkleed hier voor mij zodat ik zelf kan zien hoe geil jij bent. Opschieten want ik wil nog wel wat meer beleven vandaag. Met tegenzin volgde ik haar bevelen op en begon me langzaam te ontkleden. Toen ik enkel mijn onderbroek nog aan had gebood ze mij naar het voormalige paarden verblijf te gaan.

Er waren al lang geen paarden meer maar alle getuig en onderdelen lagen daar nog of hingen aan de wand. Er lagen ook nog en paar balen hooi. Ze zei; vind jezelf ook niet dat je straf verdiend hebt. Kijk om je heen en je kan zien hoe de hengsten hier voorheen getemd werden. Ga daar in die box staan dan kan ik je armen vastgespen aan de railing. Kom op buk je voorover zodat ik de riemen kan bevestigen. Behendig bond ze me vast in de paarden box. Ze nam een van de riemen van het paardenstel en legde de platte kant op mijn billen.

Ok nouw wil ik wel eens zien of je een echte dekhengst bent. Mama zei me laatst dat ze dacht, dat jij dat misschien ook wel in je hebt. Ze tikte een paar keer voorzichtig op mijn billen. Jij bent zeker geen doetje dus je kan wel wat hebben lijkt me zo. Ik wil graag je grenzen kennen Schreeuw maar als het pijn doet anders ga ik gewoon door.

Ze deed miijn werkhandschoenen aan sloeg een paar keer stevig door. Ik voelde hoe mijn huid vurig werd. Maar ik gaf geen kik. Je wil je groot houden hè, Johnan, stoere bink, maar je bent er nog niet vanaf. Eens kijken naar het resultaat. Ze trok mijn onderbroek naar beneden en voelde met haar blote hand de warmte van de rode plekken. Die billen van jouw werken wel als rubber bumpers. Maar je gaat zo toch wel huilen.

Met nog meer agressie sloeg ze op mijn blote billen en de klappen weerkaatsen in de holle ruimte van de schuur. Het was zeker buiten ook te horen.

De pijn werd erger met elke slag en het duurde niet lang of ik schreeuwde het uit. Ok zei ze genoeg straf voor vandaag. Maar als je mijn moeder blijft lastig vallen gaan er meer en erger straffen volgen, dat kan ik je nu al zeggen. Dus beloof me dat je het niet weer doet. Ze maakte me los en keen me recht in mijn ogen. Nouw kom op Johnan. Zeg dat je er heel veel spijt van hebt en beloof me dat je het nooit weer doet.

Toen ik aarzelde hief ze de riem nog een keer dreigend in de lucht. Ok ik beloof het en herhaalde zachtjes wat ze voorgezegd had. Goed ik accepteer het maar je bent nog niet van mij af. Ik wil zelf ook ondervinden hoe je mama hebt verkracht. Want zo kan ik het toch wel noemen.

Je hebt haar brutaal genomen. Maar laat maar eens zien wat je in huis hebt. Kom hier in het licht staan dan kan ik jouw geval eens goed bekijken. Ze duwde mij richting openstaande deur en toen het zonlicht op mijn lijf scheen, ging ze haar knieën voor mij en nam mijn slappe in haar mond. Ze had duidelijk ervaring met dit soort werk en het duurde niet lang of ik kreeg een heuse stijven. Ok mmmm werkt prima hier vanonder. FF voelen wat je in je zak hebt zitten.

Ze greep mijn ballen en kneden ze flink over elkaar heen. Nouw die kunnen nog wel wat groter worden. Eens kijken wat we daarmee kunnen. Ze stond op en pakte een los hangend stro touw van de balk.

Behendig knoopte ze het touw om mijn zak en trok het strak aan. Draaide het losse einden er nog een aantal keren omheen zodat mijn ballen strak gespannen stonden. Zo nu wil ik zien wat voor zaad je hebt. Ze begon me opnieuw te pijpen en gebood me haar te waarschuwen as ik ging komen.

Zuigen en aftrekken wisselde ze met elkaar af en ik al gauw riep ik dat ik ging komen. Ze hield haar mond open en rok nog een paar stevig aan mijn lul terwijl ze met haat andere hand mijn super harde ballen masseerde. Toen spoot ik met volle kracht 5 of 6 dikke stralen in haar wijd openstaande mond. Haar ogen rolde door hun kassen en ze probeerde zoveel mogelijk te slikken. Het sperma liep over haar kin en een deel liep nog langs mijn lul.

Ze likte en schrapte alles af en probeerde tot de laatste druppel te genieten. Mmm, mmm, jammie jammie, Johnan wat een lekker sap heb jij.

Lekker romig en geen sliertjes erin. Mmmmm heerlijk vind ik dat, jong zaad. Smaakt veel zoeter dan bij andere jongens. Zo en nu wil ik met je neuken. Ga jij daar met je rug op die hooibaal liggen.

Zo kan ik niet weer een stijven krijgen. Annemarie keek erna en zag hoe mijn ballen blauw aangelopen waren. Ze haalde het touw los en schudden een paar keer aan mijn zak. Maak je maar geen zorgen zei ze, zal zo wel weer bijtrekken.

Ze begon zich uit te kleden. Haar zware tieten rolde uit haar bh toen ze mij vroeg die van achter los te maken. Nu had ze enkel nog haar zwarte string aan die bijna onzichtbaar was door de vetrollen die er overheen hingen. Ze stapte over mij heen en liet haar lange tepels over mijn gezicht schuiven. Ze liet zich voorover vallen zodat mijn hoofd tussen haar borsten klemde.

Ik kreeg geen lucht meer en probeerde haar van mij af te duwen. Het lukte me niet. Pas op het laatste moment trok ze zich op en kreeg ik weer lucht. Waarom doe je dat schreeuwde ik. Ik wil je gewoon testen. Kijken wat je kan hebben.

Als je mijn slaaf wil worden moet je toch wat kunnen hebben. Ik houw niet van doetjes. Die kleine jongens die gelijk gaan huilen als ik ze vastpak. Je mag ff op mijn tepels zuigen. Ze duwde gelijk een tepel in mijn open mond waarmee ik nog naar lucht stond te happen. Ze gebood mij erop te zuigen zodat haar tepel hard werd. Jij maakt mij tepels hard dan ik lul opstijven. Ze draaide zich om en boog zich helemaal voorover.

Ze pakte mijn slappe piemel in haar mond en ondertussen drukte ze haar billen in mijn richting. Daarna drukte ze haar onderlichaam op zodat haar kut ter hoogte van mijn mond kwam. Kom op Johnan jij ook likken, zuig aan mijn klit. Ze keek onder zich door en liet toen haar kut op mijn mond zakken.

Haar klit stak ver naar buiten en ik kon niet anders dan mijn mond openen om wederom niet te stikken tussen haar benen.

Er kwam veel vocht uit haar poes en het smaakte niet slecht. Misschien een erfelijke eigenschap. Met haar behendige tong en vlugge vingers kreeg ze mijn lul weer snel in positie. Zelfs als ik het niet wil krijg ik toch een stijven. Hetzelfde gevoel als op school na de gymles. Altijd stond ik daar met een dikke lul en een rooie kop te kijken. Je kon je niet verstoppen en iedereen zag het. Marco had me nog geadviseerd en gezegd, "jong je moet je voor de les ff aftrekken dan heb je daar geen last meer van".

Terwijl ik zo dacht werd mijn pik nog harder ondanks dat ik me concentreerde op het zuigen van haar klit. Annemarie werd steeds wilder en begon te schokken. Ze stond op en draaide zich weer om. Ze bracht haar kut recht boven mijn lul en wilde zich langzaam laten zakken. Plotseling ging haar telefoon af. Potverdomme riep ze wie kan dat nu weer zijn.

Net op dit moment. Ze liet zich snel nog ff zakken zodat ze mijn lul in grote kut voelde glijden. Toen liep ze naar haar kleren om haar phone op te nemen. Haar vriendin Angela was aan de lijn. Ze was blijkbaar vergeten dat die vandaag langs wilde komen en was haar aan het zoeken. Blijf jij daar liggen gebood ze dan probeer ik haar zo snel mogelijk weg te werken. Ze kleden zich vlug aan en liep de schuur uit. Ik voelde me moe en liet me ontspannen.

Nadat ik hun luidruchtige begroeting in de verte hoorde verstomde het geluid. De tijd verstreek langzaam zonder dat er iets gebeurde. Ik voelde het fris worden en besloot mijn kleren weer aan te doen en toch alvast te beginnen met de klus die ik me voor vandaag had voorgenomen. Ik werkte stug door en durfde niet naar buiten te gaan ondanks dat het al middag was en ik ontzettend honger had. Ik gebruikte de waterkraan in de schuur om af en toe te drinken.

Angela kwam wel vaker op bezoek en ik hoopte vurig dat ze niet samen zouden komen. Angela gedroeg zich altijd erg verwaand en zag me niet staan. Ze heeft me vaak gekwetst met haar gemene opmerkingen. Gelukkig kwamen ze allebei niet meer terug en toen ik klaar was met mijn werk ben ik naar huis gegaan.

De volgende maandag ging ik met lood in mijn schoenen naar de familie van Bergen. Ik melde me bij Joke en wachtte op de opdracht voor de dag. Ze was kortaf en gebood me verder te gaan met het opruimen van de schuur en het betegelen van het hoofd gedeelte. Nu was alles zand i. Annemarie en Henkie waren naar school. Rond elf uur riep Joke voor de koffie.

Met een zwaar gemoed ging ik aan de keuken tafel zitten. Joke zag het en vroeg wat ik had. Waarom kijk je zo droevig? Ik durfde niet goed opkijken en wist ook niet hoe ik erover moest beginnen.

Maar ze had toch eerder gezegd dat ik met mijn problemen altijd bij haar mocht komen. Na verder aandringen van Joke begon ik erover en met wat omwegen kwam het hoge woord eruit. Ik zag hoe ze zich stond op te winden en steeds kwaaier kijken. Johnan zei ze, wat ben jij een ongelofelijke stomkop. Wat een mietje ben je. Kijk eens naar je zelf, een man van bijna 1 meter negentig, gespierd tot en met en jij, jij laat je gebruiken door een meisje van amper Ik geef toe , niet op haar mondje gevallen maar waarom in godsnaam ben je niet weggelopen?

Ik dacht dat wij het samen goed hadden, dat je al je lusten met mij mocht delen. Nu ben ik een weekend weg en ga je gelijk mijn eigen dochter dekken. Mijn bloedeigen dochter, hoe haal je het in je hoofd.

Ondankbare vlerk dat je bent. Ik bedoel als je het niet wilde was je toch niet ingegaan op haar advances? Nee je hebt het potverdomme zelf uitgelokt met je sensuele gekonkel. Altijd die geile uitstraling op je gezicht. Ga weg ik wil je niet meer zien. Even begon ze te huilen, toen herstelde ze zich en begon te vloeken en te tieren en gooide me het huis uit. Ik ging terug naar de schuur en begon te piekeren. Wat is het hier toch allemaal ingewikkeld.

Ik snap er niks van. Steeds wordt alles weer anders uitgelegd als ik bedoeld had. Het klopt nooit wat ze zeggen. Alles wordt verdraaid en altijd is het weer mijn schuld als het verkeerd loopt.

Wat zou ik me nog druk maken over wat zij van mij denken of vinden. Ik liep naar buiten en voelde de warme zonnen stralen op mijn gezicht. Ik kleedde me uit en dook het zwembad in. Ik zwom 50 baantjes zonder ophouden. Ik bleef nog even nahijgen in het water en bezorgde mijzelf een stijve. Toen ie goed hard was ging uit het water en ging op de meest zichtbare plaats op het gazon liggen. Het was 3 uur dus de kinderen waren weer thuis van school.

Zo nu kunnen ze me zien zoals ze het altijd willen. Annemarie zal zo wel bij mij staan. Henkie op de uitkijk zoals hij altijd doet. Met mijn paal recht omhoog lag ik uitgestrekt op het gazon. Maar er gebeurde niets. Geen enkele beweging vanuit het huis. Zelfs Henkie stond niet te gluren. De zon scheen in mijn ogen en ik voelde mijn oogleden zwaar worden. Zonder dat ik er erg in had viel ik in slaap.

Ik weet niet hoe lang ik gelegen heb maar ik werd wakker van jeuk aan mijn ballen. Ik wreef er wat over en keek naar mijn hand. Ik sprong meteen op en zag dat ik onder de mieren zat. Ze kropen over mijn piemel en beten me overal waar ze zaten. Ik stond onder de rooie bultjes. Ik probeerde ze weg te wrijven maar er kwamen er steeds weer nieuwe. Toen dook ik het water in zodat ik ze kon verzuipen. Toen ik eruit kwam waren ze weggespoeld maar mijn piemel en alles waren helemaal opgezwollen en het jeukte als de pest.

Ik kleedde me aan en liep zo snel ik kon naar huis. Ik zocht naar zalf maar kon niks vinden. Een oud potje met uierzalf zag ik met een datum erop uit de tijd dat ik nog bij mama aan de borst hing. Ik liep naar mama die gelukkig redelijk fris uitzag en vroeg haar wat te doen. Ga maar naar de dokter zei ze. Het lijkt of je allergisch bent voor mieren beten.

Zonder afspraak fietste ik naar de huisarts en hoopte dat hij nog aanwezig was. Gelukkig liepen de laatste patiënten naar buiten en mocht ik na wat aandringen nog naar binnen. Het was al een wat oudere heer. Zo,zo ben jij niet die Johnan, het nieuwe sloofje van de fam. Ik had nu geen zin om alles uit te leggen en pakte nog een opzichtig naar mijn kruis om de jeuk weg te wrijven.

Nu laat maar eens kijken wat je hebt. Ik kleedde me snel uit en liet mijn dikke opgezwollen lid zien. Ook mijn zak was helemaal opgezet en zeker twee keer zo groot als normaal. Hij keek er indringend naar en mompelde wat onbegrijpelijke potjes Latijn.

Scrotum tumides, testiculos perfectum et penis colossicotera. Hoef zeker niet te vragen hoe die mieren daar terecht komen. Je was zeker met je werk bezig toen het gebeurde. Ik keek hem vragend aan en vroeg wat hij bedoelde. Ja zei hij in dit dorp zijn er geen geheimen. Er wordt gezegd, vooral door de vrouwen die ik hier vaak in de wachtkamer heb, dat jij de nieuwe "dekhengst" bij de fam.

Je schijnt een super libido te hebben en dekt daar alles en iedereen. Misschien is dat je werk daar en krijg je er ook nog geld voor. Maar ik heb eigenlijk een beter voorstel voor jouw. Waarom wordt je geen zaaddonor. Dan kan je veel meer ongelukkige vrouwen helpen.

Er is een groot tekort aan donoren en hoewel het eigenlijk niet mag en je 18 jaar of ouder moet zijn, wil ik je er wel voor betalen. Ik geef je 10 euro per kwakje, zeg maar 2 euro per cc en je kan het gewoon hier doen. Je hoeft er niet voor naar een kliniek of zo. Maar ik moet natuurlijk wel eerst je zaad onderzoeken om te zien of de kwaliteit goed is of je verder niks onder de leden hebt, afgezien van deze mierenpest.

Hier heb je wat zalf om de pijn te verdoven. Het ziet er nu nogal pijnlijk uit maar bij het volgende consult wil ik je testikels nog eens uitgebreid onderzoeken. Kom over een week terug dan zal Angela, mijn assistente, een zaadmonster bij je afnemen. Na de test en de uitslag kunnen we dan afspreken over de verdere gang van zaken.

Maar gezien jouw leeftijd en conditie verwacht ik gewoon super viriel sperma te zien. Ok tijd is om, ik zal je geen rekening sturen maar dan moet je volgende week wel meewerken. En nogmaals niet masturberen want ik wil een rijp monster hebben.

Nouw prettige dag verder. Zonder dat ik nog kon reageren stuurde hij mij weg en sloot de praktijk af. Thuis gekomen heb ik meteen de zalf gebruikt en gelukkig werkte het direct. Na drie dagen was alles weer normaal. Alleen een hele week niet masturberen kon ik niet opbrengen. Normaal deed ik het elke morgen en meestal ook savons nog een keer als ik die dag niet had hoeven dekken. Maar Joke had me de hele week al genegeerd en gaf me zoveel werk dat er geen tijd voor mezelf overbleef.

Ondanks het mooie weer was ze niet gaan zwemmen. Het leek wel of ze, zich niet meer aan mij durfde tonen. Ik zelf had me voorgenomen me verder niet meer te generen voor mijzelf. Ik maakte er geen probleem meer van om naakt te zwemmen. Of ik wel of niet een stijven kreeg het interesseerde me niet meer. Laat ze maar kijken dacht ik, Dit is toch wat ze willen zien. Ook in onze kleine vakantiewoning deed ik niet meer moeilijk met handdoeken en zo, als ik me wilde douche.

De gordijnen van het stapelbed waar ik moest slapen deed ik niet meer dicht. Frisse lucht wilde ik hebben. Ze had nog wel een keer gezegd "ik vind het niet erg als je met je pik speelt, dat doen alle jongens, maar ik zou het wel op prijs stellen als je het voor jezelf hield'.

Mag jij wel zeggen sprak ik haar brutaal tegen. Enkele dagen later heb ik dan toch nog mijn excuses aangeboden. Vrijdag moest ik voor controle terug naar de huisarts. Angela had gebeld naar de fam. Van Bergen en via Annemarie doorgegeven dat ik tegen het eind van het spreekuur om 5 uur s'middags moest komen. Annemarie heeft me hard staan uitlachen toen ik moest opbiechten waarom ik naar de huisarts moest.

Ik vind het wel een verdiende straf voor jouw. Jammer dat ik dat gemist heb. Ook jammer dat je deze week niet met je lul mag spelen. Ik heb nog altijd wat tegoed van jouw. Dat weet je toch nog wel hoop ik? Heey Johnan als je straks terug bent moet je me ff komen vertellen hoe het gegaan is. Houw je aan je afspraak anders krijg je nog weer met de riem lachte ze gemeen.

Toen ik die middag bij de huisarts kwam was ik meteen aan de beurt en moest ik me gelijk ook helemaal uitkleden. Kijk de zalf heeft goed gewerkt zei ik als een soort compliment naar de dokter De dokter liep om mij heen en bekeek en betasten me van alle kanten. Inderdaad alles weer normaal. Heb je nog gemasturbeerd de afgelopen dagen?

Nee zie ik met een rood hoofd. De dokter keek mij vragend aan. Het zal wel, maar ik heb al wat meer ervaring met jullie soort jongens. Afin als het maar niet te vaak is geweest. Ik zie dat je ook billenkoek hebt gehad. Er staan nog altijd striemen op je billen. Dat moet je niet meer toelaten Johnan. Ik wil dat je zaakje ongeschonden blijft, het zou toch jammer zijn als ze misslaan en je testikels raken.

Hij vroeg mij op de onderzoek tafel te gaan liggen zodat hij mijn ballen kon onderzoeken. Ik moest blazen op mijn arm zodat hij de reactie kon zien.

Hij pakte mijn ballen en kneedde ze langdurig tussen zijn vingers. Zoals ik al verwachtte, testiculos perfectum. Maar mogelijk Testosterone insufficiens.

Is geen ziekte zei hij kalmerend maar betekent dat je wel geschikt maar een beetje extra testosteron zou je nog beter maken als sperma donor. Ok onderzoek is klaar je kan naar Angela. Toen ik de assistente kamer binnen was moest ik nog even wachten en hoorde ik ze beide nog druk overleggen. Ook dat ze een goede zaak hadden en een goede deal zouden kunnen sluiten met Von Frauenhoven kliniek.

Voor wat extra productie zal ik hem wat preparaten voorschrijven. Toen Angela binnenkwam had ze een foto toestel in de aanslag en gebood mij in verschillende standen te gaan staan zodat ze mijn van alle zijden kon vastleggen.

Ze gaf uitleg en zei dat het wel anoniem bleef maar dat het van belang was dat de toekomstige cliënten vooraf konden zien hoe de donor er uitziet en dat hij zoveel mogelijk op de zorgvader lijkt. Maar sommige vrouwen willen ook dat de donor er goed uitziet zodat ze leuke en knappen kinderen krijgen.

En ook voor jouw is het natuurlijk goed als er veel aftrek is. Veel vraag betekent ook veel sperma en daar worden we hier allemaal beter van lachte ze breeduit. Goed ik ga nu de vacuum pomp starten en dan denk ik dat we snel het eerste monster binnen hebben. Er stond een kastje op de tafel met een paar slangen en een soort glazen maatbekertje.

Er zaten 2 tuitjes aan waar ze de slangen op kon aansluiten. Toen nam een stalen kolf met daarin een zacht rubberen voering. Ok leg je hier op de tafel dan gaat het feest beginnen. Ze starten de pomp die gelijk behoorlijk hard ging brommen.

Beetje raar geluid maakt ie, zei ze nog. Maar zonder verder na te kijken nam ze de kolf en ging richting mijn nog slappe pik. Nouw die wordt zo wel stijf lachte ze nog, maak je maar geen zorgen. Ze drukte de kolf op mijn pik die gelijk naar binnen werd geslurpt. Hetzelfde geluid en gevoel dat ik heel vroeger had beleefd toen mijn zusjes mijn piemeltje in de stofzuiger slang hadden gezogen terwijl deze op volle kracht stond te zuigen.

En verdomme ook nu voelde ik weer die ontzettende pijn en zag ik hoe zelfs mijn ballen mee naar binnen werden getrokken. Het apparaat begon te loeien en Ik schreeuwde het uit.

Meteen vloog de deur open en kwam de dokter binnen die gelijk de stekker uit het contact trok. Verdomme Angela, stomme trut, wat doe je, kan ik nouw niks aan jouw overlaten.

Je moet hem eerste in de laagste stand zetten en daarna heel langzaam opvoeren als de jongen daar aan toe is. Haal ff wat te drinken voor Johnan en zorg dat hij kan kalmeren.

Dit is een buitenkans en jij hebt het al bijna verprutst voordat we het eerste monster binnen hebben. De dokter keek naar machine en draaide aan wat knoppen. Vervolgens probeerde hij deze opnieuw te starten maar er gebeurde niks. Domme, gromde hij zachtjes, zul je net zien dat ie nu stuk is. Hij liep alles nog eens na maar wat hij ook probeerde de pomp gaf geen kik meer. Toen ik wat gedronken had en de pijn was weggeëbd keek ik ook eens naar het apparaat. Ik wil me er niet mee bemoeien zei ik eerst maar het lijkt erop dat er geen olie inzit.

Ja, zei ik, de meeste pompen moeten een beetje smering hebben anders lopen ze vast. Kijk hier is een reservoirtje. Er staat "oil" op. Verrek ja zei de dokter, dat is me nooit opgevallen we hebben dit apparaat nog niet zo lang. Kijk eens in die doos Angela, daar zitten nog wat reserve kolven en verschillende maten in. Ze keken in de doos en zagen tot hun geluk dat er ook een flesje met olie inzat. Ze vulde het reservoirtje bij en deden een nieuwe startpoging maar zonder succes.

Ik denk dat de pomp vastgelopen is dus moet ie eerst gerepareerd worden. Ik heb ook al van Mevrouw van Bergen gehoord dat jij handig bent met pompen. Zou jij er eens naar willen kijken. Dan kan je hem ook eerst zelf uitproberen lachte hij geheimzinnig.

Voor vandaag dan maar de ouderwetse handjob. Ik laat jullie ff alleen dan zie ik je zo weer in mijn spreekkamer.

We hebben hier geen video's en boekjes zoals in de kliniek maar ik neem aan dat Angela, je wel kan opbeuren.

Tenslotte heeft ze ook iets goed te maken. Kijk maar wat je doet maar zorg dat het goed komt. Angela keek eerst wat hulpeloos om zich heen maar begon zich toen van haar bovenkleding te ontdoen. Ondanks dat haar gezicht me helemaal niet aanstond had ze een mooi bijna volmaakt lichaam. Toen ze enkel nog haar bh en rode string aanhad stopte ze.

Nouw meer kan en wil ik je niet bieden. Als mijn vriend dit te weten komt slaat hij me lam. Alleen kijken en niet aankomen. Ze nam een nieuw schoon glazen potje waar ik mijn kwakje zo dadelijk in moest doen.

Ze deed plastic handschoenen aan en hield het potje voor mijn buik. Je mag beginnen zei ze. Ik was totaal niet geil dus dit kon nog wel eens lang gaan duren. Ze zag dat ik hem niet stijf kreeg dus voelde zich gedwongen wat extra hulp te bieden.

Ze pakte me piemel tussen duim en wijsvinger een trok er zachtjes aan. Het had niet veel effect. Angela ,die wist dat de dokter veel ervaring had en wist wat hier gebeurde, boog zich met tegenzin voorover en likte voorzichtig met haar tong aan mijn eikel. Meteen veegde ze haar mond af met een steriel doekje en gebruikte dit vervolgens om mijn piemel schoon te vegen.

Vervolgens naam ze langzaam mijn lid in haar mond en begon te pijpen. Eerst heel voorzichtig en toen ze enig effect had werd ze langzaam enthousiaster. Ze draaide uitdagend met haar kont en duwde haar borsten boven in haar bh zodat de tepels bijna zichtbaar waren. Ze had echt wel lekkere billen en ik voelde aandrang om ze te betasten. Eerst wilde ik geruststellen mijn arm om haar heen slaan maar die weerde ze meteen af.

Blijf met je poten van mij af zei ze brutaal. Het is al erg genoeg dat ik dit moet doen. Ik hield me verder stil en zag hoe Angela alle zeilen bijzetten om hem stijf te krijgen. Na 10 minuten hard werken was ie enigszins stijf maar dan had je het ook gehad.

Ze keek me aan en zei. Nouw zou je zelf ook niet eens wat doen? Je denkt toch niet dat ik dit de hele avond volhoud. Ik dacht dat jij wel wat meer kon. Volgens Annemarie heb je anders ook niet zoveel tijd nodig. Zelf had ik ook niet veel vertrouwen in de handelingen van Angela en begon dus maar zelf wat te fantaseren terwijl ik mezelf aftrok. Ik sloot me ogen zodat ik me kon concentreren.

Angela hield het glaasje onder mijn eikel met het idee dat ik zo wel klaar zou komen. Ik nam mijn beproefde fantasie en dacht aan Marco in zijn roze onderbroek. Het werkte ook deze keer en ik voelde hoe mijn lul nu echt hard werd. Ik had mijn ogen dicht en zag niet hoe Angela met haar potje recht voor mij was gaan zitten op een laag krukje.

Ik was zeker al 10 minuten aan het trekken toen ik voelde dat mijn ballen optrokken en ik subiet ging spuiten. Om het moment niet te verliezen ging ik sneller en harder trekken. Ik voelde het komen en begon te kreunen. Angela zat geconcentreerd voor me en hield het potje recht onder mijn eikel waar alreeds een aantal druppels voorvocht af drupte. Toen kwam ik met een zware grommend geluid klaar. Ik spoot mijn zaad met kracht naar voren, over het potje heen precies in het gezicht van Angela.

Ze gaf een luide gil en sprong op. Nog voordat ze het liet vallen pakte ik het potje en kon nog net de laatste druppels opvangen. Alweer was de dokter direct aanwezig om te zien wat nu weer mis was. Niet aankomen schreeuwde hij tegen Angela. Houw je handen omlaag. Hij nam een spatel en probeerde zoveel mogelijk sperma van haar gezicht te halen en deponeerde dat alsnog in het potje.

Meisje, meisje zei de dokter wat ben je toch een verschrikkelijke Oen. Wat leren jullie tegenwoordig nog op die verpleging opleiding. Ze sputterde tegen en zei; maar vorige week bij meneer van Beek ging het wel zo. Ja, ja zei de dokter een man van bijna Die is blij als er überhaupt nog wat uitkomt.

En dat is al niet veel. Het meeste is ook nog "Simunalem" dus kan ik weggooien. Nee als Johnan doorgaat en dat hoop ik toch, hoeft Van beek niet meer te komen. Ga je maar wassen ik handel het hier verder wel af met Johnan. Angela liep de kamer uit draaide zich nog een keer om naar mij met de woorden. Schelden liep ze naar de douche. De dokter probeerde alles te sussen.

Trek het je maar niet aan. Ze is nog onervaren. Als jij die pomp weer aan de praat krijgt kan je het volgende keer ook zonder haar doen. Er hoeft eigenlijk alleen iemand bij te zijn om zeker te stellen dat er niet geknoeid wordt en we zeker weten dat het jouw sperma is.

Goed kleed je maar aan. Ik zal het verder onderzoeken en meld je over 3 dagen zelfde tijd. Voor nu is het eigenlijk maar een halve Stilla dus hier heb je alvast 5 Euro. O ja en neem deze hormoon preparaten. Elke avond voor het slapen een tablet. Ik nam afscheid met de pomp onder mijn arm en fietste zo snel ik kon naar huis.

De volgende dage waren relatief rustig. Mevrouw was niet meer zo af snauwerig maar toonde verder geen interesse naar mij. Haar wulpse houding die ze voorheen vaak aannam was er niet meer. Ook haar kleding was bedekter. Geen strakke broekjes meer. Ze vroeg me verder te gaan met het herinrichten van de schuur. Ze wilde er een soort party ruimte van maken. Dan konden de kinderen hier hun fuiven organiseren en werd niet haar hele woonkamer steeds overhoop gehaald.

Ze wilde meer rust in huis. Annemarie had een heuse bar geregeld en die moest ik gaan installeren. Ik miste zo wel de extra vergoedingen en kon niet verder sparen voor mijn I-phone.

Hopelijk zou het gecompenseerd worden door het toekomstige donorschap. Ik weet niet of het daarmee te maken had maar na het innemen van de hormoon preparaten voelde ik nog vaker aandrang. Ik had steeds weer opnieuw een stijve en ging me steeds meer trekken. Meerdere keren per dag. Woensdag middag kwam Annemarie kijken hoe ik vorderde.

Nouw Johnan dat begint er al aardig uit te zien. Je weet dat de voormalige paardenverblijven in dezelfde staat moeten blijven? Als papa weer thuis komt wonen nemen we weer een echt paard.

We hadden hier vroeger een echte Friese hengst staan. Wooh dat was een mooi paard. Mooie glanzende zwarte vacht, mooi opgeheven hoofd. En dan die ballen die zo'n paard heeft.

Misschien raar dat ik het zeg maar ik keek daar altijd graag naar. Soms als ie goed vast stond probeerde ik die aan te raken. Dan ging ie sneller ademen en schoof zijn penis naar buiten. Dat was nog een eens een ding. Zeker een halve meter wel. En als ik doorging met het aaien van zijn ballen dan werd ie zo hard dat ie onder tegen zijn buik opsloeg. Soms kwamen er boeren met merries op het erf. Die moesten dan gedekt worden door Heino.

Dat was super geil om te zien. Hoe zo'n hengst die paal in die merrie steekt. Zo in een keer. Geen voorspel of andere poespas. In een keer erin. Een paar keer schuiven en klaar is kees. Papa wilde niet dat ik zo dichtbij ging staan, maar ik wilde het gewoon goed zien Zelf ben ik ook een keer zolang doorgegaan met het masseren van zijn ballen en penis dat ie ook klaar kwam.

Wooh wat daar uit komt dat wil je niet weten. Echt ik schat meer dan een halve liter. Het flitste door mijn hoofd; Euro voor een paarden kwakje?? Papa heeft dit nog overwogen maar vanwege zijn nieuwe baan heeft hij toch besloten het paard te verkopen. Dat vond ik toen heel erg. Ik zou het ontzettend fijn vinden als ik het nog eens mocht beleven zoals bij Heino. Johnan wat zou je er van vinden om het nog eens met mij te proberen.

Jij bent toch ook een soort menselijke dekhengst. Je hoeft het ook niet voor niets te doen. Als je het precies doet zoals ik het graag wil geef ik je 20 Euro. Ze haalde een briefje van 20 uit haar beurs en liet het mij zien.

Mijn gedachten tolde door mijn hoofd. Stel je voor elke week 2 keer met Annemarie en ik heb volgende maand voldoende voor mijn droom wens. Maar hoe zal het gaan. Annemarie is niet Joke. Het zal zeker weer pijn gaan doen. Ze is altijd zo bot en lomp bezig. En wat had de dokter gezegd. Geen harde SM spelletjes meer.

Nouw Johnan hebben we een deal? Vanwege die extra hormoon had ik alweer een stijve en voelde ik me geil, dus waarom dan niet door Annenmarie laten aftrekken. Dan levert het tenminste nog wat op. Ik keek haar aan en zei, "ik wil het doen maar je mag me niet slaan deze keer".

Met paarden en zeker met hengsten moet je voorzichtig omgaan. Als je iets doet wat hen niet aanstaat krijg je zelf ook een hengst voor je kloten. Papa heeft dat lang geleden al een keer ervaren. Kom kleed je uit en kruip op het pak hooi in de paarden box. Ik bedoel, op je knieën op het pak en steek je kont zover mogelijk omhoog met je kop naar beneden, zodat je ballen achter tussen je benen uitsteken. Dat ziet lekker geil uit. Weet je een staart zou ook mooi zijn.

Lijkt me leuk, "wat vind je van de kwast aan het uiteinde van deze zweep. Lijkt een beetje op een staart. Hier moet nog ergens vaseline staan. Ja kijk hier heb ik het al. Ik ga je anus insmeren en ze draaide een paar keer met haar vinger door mijn kontgaatje.

Hier ruik zelf maar. Heb je, je niet gewassen vanmorgen"? Ze liep naar de kraan om haar handen te wassen. Daarna nam ze het handvat van de zweep en smeerde het zorgvuldig in met vaseline. Het handvat was gelukkig niet dikker dan mijn duim en ik wist uit eigen ervaring dat die wel in mijn gat paste. Ze deed het echt met gevoel. Maar ik moest er wel aan wennen.

De eerste paar keren drukte ik het handvat weer direct naar buiten. Wat een stank hier". Ze liep nog een keer naar de kraan en waste het handvat schoon voordat ze er weer nieuwe vaseline opdeed.

Na enkele pogingen lukte het mij om het ding vast te houden. Ze masseerde mijn onderrug, vervolgens wreef ze stevig over mijn billen en beetje bij beetje raakte ze mijn zak. Toen de klus geklaard had haalde Peter een aantal pilsjes waarvan ze met volle teugen genoten. Herman zat op een strobaal in zijn korte broekje met zijn benen wijd zodat zijn grote kale ballen onder de afgeknipte pijpen uit kwamen.

Gerard en Jacques werden bloedgeil met het zien hiervan. Herman had dit natuurlijk in de gaten en wreef met een hand over zijn kruis waar zich een flinke bobbel in aftekende. Ook Peter wreef over zijn kruis en zei: Nog nooit hadden zij deze directheid ervaren. Ze werden er verlegen van en een beetje lachend antwoordden zij hier geen bezwaar tegen te hebben.

Vervolgens tok Peter zijn laarzen en overal uit. Een heerlijk onbehaard lijf kwam te voorschijn Herman had inmiddels zijn prachtige pik uit de pijp van zijn broekje gehaald.

Hij had een mooie rechte pik van een centimeter of Peter ging voor hem staan en beveelde Herman op zijn knieen te gaan zitten hetgeen Herman onmiddellijk deed. Peter pakte het hoofd van Herman ruw vast en riep: Herman nam de kale pik van Peter in zijn mond en begon hem te pijpen. De pik van Peter groeide snel tot een afmeting van zo''n 21 cm. Gerard en Jacques raakten bloedgeil van ditgezicht en zaten stevig over hun kruizen te wrijven.

Nou dat was geen probleem! Vragend keken Jacques en Peter hem aan Peter liep vervolgens naar een kalf Gerard wist dat Jacques hiervan ooit had gedroomd Dat liet Jacques zich geen twee keer zeggen en binnen de kortste keren had zijn overal uitgetrokken en stond hij naast Peter Gerard, inmiddels ook supergeil, voegde zich ook bij hen, haalde zijn pik uit de overal en het kalf kreeg een derde pik voor zijn bek, die hij ook gretig likte Inmiddels stonden Peter en Jacques stevig te tongen.

Herman was gaan liggen en lag op de wat modderige vloer van de stal aan zijn pik te trekken. Door het gelik van het geile dier stonden ze al snel op springen Er werd wat gezellig gekletst, maar de geile blikken onderling verraden dat er snel weer wat moest gebeuren. Peter gebood Herman, die zich als slaafje opstelde, op de grond te gaan liggen Hoewel Gerard ook regelmatig de dominante rol speelde, voldeed Gerard aan de opdracht Peter duwde hem zodat hij naast Herman neer viel op de grond.

Zijn witte onderbroek was vrijwel direct besmeurd met de modder op de vloer. Gerard voelde zijn pik steigeren in zijn slip en bij het voelen van Hermans warme bezwete lichaam. Gerard trok langzaam de modderige en natte spijkerbroek van Herman uit. De geile kale pik van Herman sprong omhoog en Gerard gaf meteen een geile lik over heerlijke pikkie.

Maar Gerard en Herman waren niet te houden en snel vonden de monden van hun elkaar, terwijl de gladde pik van Herman tegen de modderige slip van Gerard stootte. Gerard verzamelde wat spuug en liet die op het gezicht van Herman lopen en likte vervolgens zijn gezicht weer schoon.

Ook Jacques had een volle blaas en pistte grote stralen warme pis over de geile jongens op de grond Gerard en Herman genoten van die warme stralen zeker toen ze al vrijend diverse stralen warme urine over hun gezicht kregen, zodat hun speeksel zich vermengde met de ziltige pis van hun ''meesters'', die door het bier helder was.

Hierna ging Herman op een strobaal liggen, op zijn rug, met zijn knieen naast zijn hoofd zodat zijn pik boven zijn gezicht, terwijl Gerard hem stevig begon te neuken in zijn geschoren kontje.

: Stijve lul in onderbroek sex in de stal

GRATIS SEX BE BOERENDOCHTER NEUKEN Lekker sletje nuru massage leiden
Vingeren lesbi sex 20 euro Nouw kom op Johnan. Ik lesbiessex meisje komt heftig klaar dat het raam niet helemaal dicht was en keek snel naar buiten om te zien of hier een ontsnappings route. Met deze twee jeans liep ik terug de winkel in om vervolgens twee nieuwe uit te zoeken, ik moest nog nodig plassen ook, maar dat hield ik nog maar even op. Ze streelde nu verder over mijn zak en nam mij ballen in haar hand. E-mailadres Niet zichtbaar Verplicht. Behendig bond ze me vast in de paarden box. De volgende ochtend bleek dit anders te zijn nadat mijn man naar zijn werk was gegaan.
Stijve lul in onderbroek sex in de stal Ik kroop onder het paard vandaan en ging staan. Mmmmm heerlijk vind ik dat, jong zaad. Ik pakte maar snel de andere jeans die hij niet gepast had en liep daarmee het pashokje uit, die hang ik alvast terug zei ik. Wat een mietje ben je. Herman had inmiddels zijn prachtige pik uit de pijp van zijn broekje gehaald. Het woord motherfokker bleef door mijn hoofd gaan. Ik kon niet anders doen dan naar binnen te stappen en het gordijn weer dicht te doen.
Krappe kutjes man zoekt slaaf 400

GOEDKOOP NEUKEN AMSTERDAM SEXDATE HOORN

Kontvingeren grote lul in kut