Lesbi naakt uitgerekte kut

lesbi naakt uitgerekte kut

Mijn kut begon verschrikkelijk te gloeien. Het was alsof ze in brand stond, en ik voelde me opnieuw nat worden. Na enkele minuten ebde het gloeiend gevoel weg maar i bleef vloeien. De dokter deed de deur van ze wachtzaal open en zei kom binnen. Mieke stond ook al in de onderzoekskamer. Helemaal uitkleden zei hij. Ik deed mijn broek, topje en bh en slipje uit. In mijn slipje zat al mijn schaamhaar, de zalf had mijn schaamhaar doen uitvallen. Mijn kutje was nu zo kaal als dat van een baby en dat gaf me een zalig gevoel, Ik voelde een straal geil uit mijn spleet lopen Prachtig zei de dokter toen ik uit het kleedhokje kwam.

Buig maar voorover met je handen op de stoel. Ik plaatste mijn handen op de zitting van de stoel en voelde hoe de dokter mijn schaamlippen open trok en meteen al zijn vingers in mijn pruim stak. Hij draaide een paar keer zijn hand rond en drukte dan meteen door. Mijn kut opende zich en gaf toegang aan zijn hand. Goed zo zei hij, onze slet is open gebleven sinds gisteren avond dat beloofd en tegen Mieke zei hij voel ook maar eens.

Hij trok zijn hand terug en ging op zijn stoel zitten. Mieke stak nu haar hand in me maakte een paar neukbewegingen en meteen voelde ik opnieuw dat aangenaam gevoel opkomen.

Ze is weeral loops zei Mieke tegen de dokter mag ik ze laten komen. Nu nog niet zei hij ze zal nog dikwijls genoeg mogen klaarkomen vandaag. Mieke trok haar hand terug en dat aangenaam gevoel ging weg. Sta maar recht zei de dokter vandaag zullen we uw kut eens heel goed onderhanden nemen.

Je bent een heel mooie vrouw en ik heb nog niemand gezien met zo een grote spleet en met zo een borsten waar zulke lange tepels op staan. We gaan van u een echte kutteef maken en gaan vandaag daarmee beginnen. Alles wat met seks te maken heeft zullen we met u uitproberen. Indien je dat niet wil dan moet je het nu zeggen. Ik had zojuist weer dat zalig gevoel gekregen en verlangde naar een orgasme. Zonder verder na te denken knikte ik van ja. Hier zei hij teken maar onze overeenkomst. Mieke stak haar hand opnieuw in mijn kut en onmiddellijk had ik terug dat geil gevoel.

Ik tekende vlug en de dokter zei laat ze maar eens komen. Mieke neukte me heel diep, ze is al open zei ze tegen de dokter, nog niemand heeft ooit zo vlug gereageerd.

Ik voelde me beven op mijn benen en hijgde geweldig. Wrijf haar clitoris zei hij en trok aan mijn tepels. Mieke trok haar hand uit mijn kut en stak hem er terug in. Ik schreeuwde het uit en spoot een hele kwak slijm naar buiten en begon te squirten. Ik kreeg een onbeschrijfelijk orgasme, en zakte door mijn knieën. Mieke haar hand gleed uit mijn spleet, en mijn orgasme verdween. Neem maar een halsband zei de dokter. Mieke ging naar een kast en haalde er een mooie halsband uit die bezet was met steentjes van geslepen glas en waaraan een kleine ring zat.

Vanaf nu wil ik dat je die altijd draagt zei de dokter, en gespte er een leiband aan. Meekomen zei hij en trok me mee naar de deur van de kamer waar ik gisteren behandeld werd. Hij dwarste de kamer en deed een andere deur open. We kwamen in een garage waar een bestelwagen stond. De dokter trok de achterdeur open en zei instappen. Daar stond een ijzeren constructie uit vierkante buizen die op een stoel geleek.

Op de buis die als zitting moest dienen en die in het midden van de stoel gemonteerd was een soort lul bevestigt van zeker 20 cm lang en een diameter van 8 cm De leuningen van de stoel konden naar boven opklappen. De dokter klapte een leuning naar omhoog en zei ga maar op uw stoel zitten en steek die lul maar in je spleet, zo zal je goed vast zitten als we straks rijden. Ik ben naakt zei ik zo kan ik toch niet meegaan.

Mieke sloeg me heel hard op een van mijn borsten en onmiddellijk ging ik boven de lul staan en liet me zakken. De lul opende mijn schaamlippen, en penetreerde me heel diep.

Mieke nam mijn een been vast en stak het tussen de armleuning en de dokter nam mijn ander been en deed hetzelfde als Mieke. Mijn kut werd helemaal opengerekt en de lul ging nog dieper in mijn spleet.

Aaai riep ik, ik scheur vanbinnen. De dokter lachte en zei dat zien we straks wel. Mieke deed nog een riem rond mijn buik en zette zich dan naast de dokter in de cabine. De vensters achteraan waren ondoorzichtbaar.

De dokter startte de auto en reed weg. Na een kwartier rijden vertraagde de auto en sloeg rechts in. Het was een kassei weg, de wagen hobbelde geweldig en telkens ging ik enkele centimeters omhoog waardoor de lul iedere keer een deel uit mijn kutje kwam en dan er terug in schoot.

Telkens opnieuw stootte hij tegen mijn baarmoeder. Eindelijk stopte de wagen. De dokter deed de achterdeur open en Mieke deed de riem van mijn buik. Meekomen zei hij en deed de armleuningen naar omhoog. Ik stapte van mijn lul die glinsterde van mijn kutsappen. Mijn spleet stond open. Het slijm liep langs mijn billen omlaag want, doordat de lul op de kasseiweg voortdurend in en uit mijn kut ging, stond ik op het punt om opnieuw klaar te komen. Hij trok me mee uit de auto en we stonden midden een veld waar alleen een loods stond.

Ik schrok toen we de loods binnen stapten. Op het podium stond een kruis zoals bij de dokter en heel wat verschillende banken. Boven het podium hingen takels en allerlei foltertoestellen. In een kast zag ik heel veel instrumenten waarvan ik niet wist waarvoor ze moesten dienen, maar dat zou ik later wel ondervinden.

Dat is onze speelruimte zei de dokter en hier zal je nog heel dikwijls komen. Het voordeel is dat niemand je hier zal horen schreeuwen als we je gebruiken en ik beloof je dat we je heel dikwijls zullen gebruiken en dat je zal schreeuwen. Mieke bind haar voeten vast aan de takels zei hij en Mieke trok me mee op het podium. Ga liggen zei ze waarna ze aan iedere voet een enkelband gespte die aan een touw vast waren.

De uiteinden van iedere touw waren bevestigd aan twee takels die links en rechts van mij aan de balken van het dak hingen. De dokter kwam en nam een afstandsbediening, drukte op een knopje. Ik voelde mijn benen omhoog gaan en enkele minuten later hing ik met wijd opengetrokken benen als een geslacht varken omhoog.

Omdat ik nu zo hing liep er geen slijm meer uit me. Vooraleer we uw kut helemaal gaan open splijten mag Mieke u nog eens klaar maken zei de dokter. De dokter liet me naar beneden tot mijn kut op dezelfde hoogte kwam als Mieke haar neerhangende elleboog. Ze deed haar jasje, slipje en bh uit en stond ook helemaal naakt met haar benen wijd boven mijn hoofd. Ik zag haar spleet waar 2 ringen in haar schaamlippen zaten. Ze trok mijn schaamlippen open en duwde direct haar hand in mijn kut en trok die onmiddellijk terug.

Toen stak ze 4 vingers van haar ene hand in mijn vagina en daarna 4 vingers van haar andere hand en trok zo mijn spleet helemaal open. Ik zag hoe ze in mij keek. Ze heeft er zin in zei ze tegen de dokter, er komen grote vlokken slijm uit haar baarmoeder en ze is helemaal nat. Mieke boog haar hoofd tussen mijn billen en ik voelde hoe ze mijn clitoris in haar mond nam en erop begon te zuigen. Meteen voelde ik in mijn buik hevige genotschuiten en begon ik luid te hijgen.

Mieke liet mijn clitoris los en keek opnieuw in mijn spleet die nu voor de helft gevuld was met mijn kutsappen. Ik ga ze klaar maken zei ze tegen de dokter onze teef is voldoende loops, wil jij haar uiers melken. De dokter nam mijn twee tepels vast en begon er aan te trekken.

Toen ik vorige week, weer tijdens het zappen, in het eerste deel van haar nieuwe documentairereeks Sunny Side of Sex viel, was ze net bezig haar kut aan iemand te laten zien. En daarmee zijn we meteen bij de kern van de zaak: In het universum van Sunny Bergman draait het hele zonnestelsel om de kut van Sunny Bergman. De kut van Sunny Bergman is tegelijkertijd haar hele persoonlijkheid. Die kut neemt alle beslissingen en geeft Bergman opdrachten. Dan moet ze weer stampij gaan maken over de cosmetische industrie, en dan weer een nieuwe feministische beweging beginnen met haar vriendinnen en nu is haar missie om te laten zien hoe geweldig vrij en onbezorgd en natuurlijk en gezond het seksleven van vrouwen in blotevoetenlanden is, dit natuurlijk in schril contrast met onze eigen westerse verkrampte verknipte vreugdeloze gekunstelde seksualiteit.

Dat heeft waarschijnlijk te maken met de gevoelens van onzekerheid van de kut van Sunny Bergman. Ze vindt zichzelf lelijk en in Beperkt Houdbaar kreeg de cosmetische industrie daarvan de schuld, in Sunny Side of Sex zelfs de hele westerse beschaving.

Van jongs af aan trekken tantes, vriendinnen en zelfs de nonnetjes op de kostschool aan de schaamlippen van jonge meisjes, totdat ze een acceptabele grootte hebben. Bergman vindt het fantastisch! Dat die uitgerekte schaamlippen gewoon het fotonegatief zijn van de afgeknipte schaamlippen waar ze campagne tegen voerde met Beperkt Houdbaar , ontgaat haar volkomen, zelfs als een vrouw haar vertelt dat ze ertoe werd gedwongen haar schaamlippen uit te rekken.

Niemand die Bergman er even op wijst dat ze in Oeganda blijkbaar óók geen genoegen nemen met schaamlippen in hun natuurlijke staat.

Nee, Bergman denkt in Oeganda het seksuele paradijs te hebben gevonden. Meisjes krijgen al vanaf zeer jonge leeftijd seksvoorlichting, dat doen ze in Nederland helemáál niet, vertelt Bergman aan de vrouwen daar. In Nederland gaan we pas naar een seksuoloog als er problemen zijn. Alsof je je ervoor moet schamen. En ze laat een veelbetekenende stilte vallen, die haar Oegandese gesprekspartner dankbaar oppakt voor een staaltje neerbuigende belerendheid: Die seksvoorlichting, leren we van die sekstante, komt er vooral op neer dat meisjes leren hoe ze hun man moeten behagen.

Dat ze bijvoorbeeld met hun vagina moeten knijpen, want mannen houden van lekker strak. Er zijn ook mánnen die seksvoorlichting geven — met behulp van pornoboekjes. De ironie ontgaat Bergman wederom. Bergman heeft het zo naar haar zin in Oeganda, dat ze zich probeert te gedragen als een Oegandese vrouw. Ze slentert als een Oegandese vrouw, ze hangt aan haar nieuwe Oegandese boezemvriendinnen als een Oegandese vrouw. God, wat zou Bergman haar witte huid er graag afschrobben met een staalborstel, zodat de zwarte vrouw in haar — haar ware, ongeremde ik, vrij van westerse beschaving en christendom, tevoorschijn zou komen.

Halverwege de docu krijgen we warempel toch een zwart kantje van de Oegandese seksuele moraal te zien: Oei, oei, oei, hoe moet Bergman dat nou in haar straatje passen? Nou, dat is niet moeilijk: Zo blijft Bergmans droombeeld van de edele wilde intact! Dat het homohuwelijk één van de verworvenheden is in het westerse, christelijke en veramerikaniseerde Nederland en niet in Oeganda, daar gaat Bergman gemakshalve maar even aan voorbij. Dan wordt het ook zo ingewikkeld, allemaal, en moet je gaan nuanceren en alles.

Niks voor Sunny Bergman. Vanavond is de tweede aflevering, dan gaan we met Bergman naar India, het land van de kindhuwelijken, waar de vrouwen verminkt worden of overgoten met benzine en dan in brand gestoken als manlief de bruidschat wat karig vindt, waar vrouwen worden gedwongen tot een abortus als ze in verwachting zijn van een meisje, maar hé!

Ze doen er wel aan seksyoga! Peter Breedveld , Hahaha… er is ergens een aflevering van Goodness Gracious Me waarin de Brits-Indische cast door Groot-Brittannië reist in perfecte Lonely Planet-stijl, alsof ze een bizar en uitheems werelddeel bezoeken.

Daar moet ik ineens aan denken. Bergman zal er wel ongeveer hetzelfde mee doen, maar dan serieus bedoeld en met de benen wijd natuurlijk. En dat laatste is ook wat waard. En nu trek ik de uitgerekte schaamlippen van Sunny Bergman over mijn oren heen zodat ik jullie allemaal lekker niet hoor terwijl ik naar de tweede aflevering kijk.

Volgens mij ben je ten onrechte niet uitgenodigd voor die polemiek-avond van de week, Peter. Met dit stuk had je ze weggeblazen. Kritisch zonder te schelden, origineel, onderbouwd met argumenten, scherp maar smaakvol. Maar ja, voor een te kleine zaak hoef je je echt niet te schamen.

Tijdens het mediaoffensief van de afgelopen weken rondom de lancering van de nieuwe doch-serie heb ik haar een paar keer op de radio gehoord. Ze presteerde het om zo in mijn oren althans zelfingenomen over haar nieuwe project te praten dat ik bij voorbaat al geen zin meer had om te kijken. Terwijl seks, zeg maar, toch wel echt mijn ding is…. Nou,dat zijn wel heel veel schoten voor open doel in één artikel. Het is makkelijk om lukraak voorbeelden op te noemen waar Bergmans documentaire in gebreke bleef.

Ondertussen lukt het haar wel degelijk om zichtbaar te maken hoe vrouwen — hoegenaamd vrijgevochten — in het westen doordrongen zijn van schaamte over schaamstreek schaamlippen schaamhaar schaam schaam schaam. Bovendien zijn de voorbeelden die je noemt, waar je inderdaad je vraagtekens kan stellen, dermate complex dat je er afleveringen van 4 uur van zou moeten maken om het tot de bodem uit te zoeken.

Dat het homohuwelijk in sommige westerse landen is opengesteld, betekent niet dat de homohaat die op dit moment woedt in Oeganda niet inderdaad stevig gevoed wordt door evenzo westerse extremistische vormen van Christendom. Maar de meest grove denkfout die je maakt in je stuk is om uitgerekte schaamlippen één op één als negatief te zien van geknipte designer-kutten in het westen: Waar het uitrekken van de schaamlippen gaat om de beleving, fysieke ervaring van seks het groter maken van het oppervlak aan erogene zone — dus meer sensatie gaat het bij het verkleinen van schaamlippen om het uiterlijk van de vrouw.

Om hoe zij wel of niet voldoet aan de heersende schoonheidsidealen, en waaraan helaas vrouwen, hoe slim ook, in saboterende spiegels hun waarde afmeten. En je zou kunnen stellen: Maar mét Bergman zien we de sunny side: De kut kan op haar best plezier verschaffen aan de vrouw. In Oeganda lijkt dat aardig te lukken, alle kritische noten die je kraakte ten spijt. Sorry Ingrid, maar het is echt hysterische onzin wat je allemaal beweert. Om te beginnen is het in het westen helemaal niet zo dat hele volksstammen zich een designerkut laten aanmeten, en daarbij ging het in de docu van Bergman wel degelijk om uiterlijk.

In elk geval bij Bergman: Ook vergeet je te vragen naar de verklaring van dat grotere genot, dat zogenaamd zou worden veroorzaakt door die uitgerekte schaamlippen. Ik wil wel een gokje wagen: Peter, als ik geen verstand had van anatomie zou ik zeggen dat jij hysterisch bent. Hele volksstammen in het westen, te weten, de vrouwen, maken zich wel degelijk ongerust om het voorkomen van hun vagina, of die wel klopt.

Maar geen weldenkende vrouw durft zich daarover uit te laten, omdat dat dan weer afbreuk doet aan onze emancipatoire status als intelligente vrouw. We zouden daaraan voorbij moeten zijn zogezegd. En Bergman beweert nergens hoe een vrouw er uit hoort te zien. Ze constateert bij het zien ervan, goh, dat ziet er mooi uit.

De verklaring van het groter genot kan je vinden in ieder biologieboek op de pagina over zenuwuiteinden en gewaarwording van sensaties. Niets met romantiek van doen. En nogmaals over homohuwelijk: In de oegandese cultuur was het gemeengoed dat vrouwen bv genot beleefden aan het peuteren aan elkaars intieme delen.

Welnu, Bergman is een beetje een, eh, aandachtstrekker, maar ik verbaas me wel een beetje over de omissie in dit stuk van deze uitstekende docu: Eerst kijken, jongens en meisjes, dan lullen.

Check er je geschiedenis- danwel sociologie-boekjes maar op na. Zolang het maar geen vedantofobisch verhaal wordt. Of moeten we die term nog uitvinden? Ingrid, Sunny Bergman zegt in de docu: Ik wil best geloven dat vrouwen zich druk maken over het uiterlijk van hun vagina, iedereen maakt zich druk om zijn uiterlijk. Mannen maken zich druk om hun piemel.

Maar dat iedereen gebukt zou gaan onder een onhaalbaar schoonheidsideaal is hysterische onzin, het is stemmingmakerij. Ten tijde van Beperkt Houdbaar was er een kliniek die vóór het rumoer rond de docu één schaamlipcorrectie per maand deed, en sindsdien vier of vijf per dag. Hysterie in optima forma:. Wat je over de Oegandese opvattingen over homoseksualiteit zegt, is totaal onhoudbaar, niet onderbouwd.

Ik vraag je slechts logisch na te denken: Dan ligt het dus niet aan dat christelijke Amerikanisme. Misschien let ik niet goed op, maar ik heb in die drie kwartier geen kut gezien.

Wel een flink aantal plezierig schaamteloze vrouwen, die vrolijk praten over seks. Ik dacht, Peter, dat zulke plezierige schaamteloosheid je juist zeer aanstond?

Ik denk dat je domweg niet gecharmeerd bent van juffrouw Bergman. Dat snap ik dan weer wel. Dit is dus geen plezierige schaamteloosheid. Dit is drammerig gemoraliseer. Sunny Bergman zit ons, onder het mom van journalistiek, onzin op de mouw te spelden, dáár gaat het om.

Het zou er trouwens nog eens bijkomen, zeg, dat de kijker ook nog eens vol zicht op Bergmans vagina krijgt. Dit was al erg genoeg. PB, je begrijpt er weer niets van. Zal ik het je weer voorkauwen. Zo ook met pretlippen. Als een westerse een correctie pleegt is dat vanitas van een gecorrumpeerde westerling. Als een edele wilde een correctie pleegt komt dat omdat de kut aan de gemeenschap toebehoort.

Het zal je maar gezegd worden als vrouw: Sorry meid, maar je kut behoort de gemeenschap toe. Hoe voel je je dan als vrouw? Ter verdediging van Ingrid: Mannen hebben ook een schaamstreek, schaamhaar en een schaambeen. Zijn wij dan ook doordrongen van schaamte of is het gewoon een historisch naampje dat er nu eenmaal aan hangt? Na het zien van de docu over Oeganda snap ik nu wel waarom Afrikaanse mensen altijd zo blij lachen. Ik kreeg idd ook het gevoel dat Sunny een beetje haar best deed te assimileren met de Oegandese vrouw.

Maar ze deed dit, vermoed ik, om sappiger uitspraken en beeldmateriaal te bemachtigen. Heren, heren, rustig maar! Peter, is Sunny een ex van je ofzo?

Ik sta versteld van de heftigheid van de reacties hier. Er dwarrelt op deze pagina wel een woord rond dat ook in mijn hoofd opdoemde. Gelukkig schreef een ander het, want na een poging om enige nuance aan te brengen op Peters aanvankelijk schrijven, ben ik reeds een paar reacties later een naief schaap met romantische beelden over De Edele Wilde. En hysterisch schaap, uiteraard. En zo zetten we dan onder het mom van een democratisch forum waar het hoegenaamd gaat over onderbouwde menigen, feitelijke redeneringen, de nuance met een paar klappen buiten spel.

Want wat zat daar nou in de marge van Bergmans docu? Ah, de lol die een vrouw zelf kan beleven aan haar eigen sexualiteit. Tsja, dat moet wel beangstigend zijn. En waar is Hassnae als je haar nodig hebt?

Hassnae, habibi, kom het dram-koortje van sunny en mij versterken! Je kunt wel klagen, Ingrid, maar je hebt tot nog toe niets onderbouwd. Het zijn allemaal aannames van de zeurderige soort. Het kan bijvoorbeeld natuurlijk nooit zo wezen dat mannen betere argumenten hebben dan Ingrid, nee, dat zal dan wel weer zijn omdat we bang zijn voor vrouwen die lol beleven aan hun eigen seksualiteit.

Nee, je moet bij de les blijven: Je bent zelf goed in drammen, Peter, maar je wil domweg niet onder ogen zien dat vrouwen die lol beleven aan hun seksualiteit geen hersenschimmen zijn. Alle journalistiek neem een loopje met de feiten, omdat de camera domweg keuzes maakt in het beperkte veld dat het kan laten zien.

Waarom de keuze van Bergman in deze jou zo dwars zit kan je derhalve moeilijk wegschrijven aan slecht vakmanschap. Ze ambieerde geen natuurfilm voor national geographic. Ze ambieerde tot een vergelijk te komen hoe vrouwen in verschillende culturen hun seksualiteit beleven, hun eigen lichaam zien en ervaren.

Ze slaagde daarin in geuren en kleuren. Juist dóór zichzelf onbekommerd als graadmeter in het geding van haar vergelijk te werpen. Ik heb nooit begrepen waarom een vrouw géén lol zou beleven aan haar eigen seksualiteit.

En waarom het bijzonder zou zijn als ze dit wel beleefd. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit in bed heb gelegen met een vrouw die geen lol had tijdens de seks. En waarom zou dit beangstigend zijn? Je poneert weer de seksueel onderdrukte vrouw argumenten waar ik wel wat vraagtekens bij wil zetten:. Wat bedoel je met hoegenaamd? Zijn ze helemaal niet vrijgevochten? De vrouwen die ik ken wel en die schamen zich geenszins voor hun kut.

Die beleven er juist plezier aan. Op een populatie van pak-em-beet acht miljoen vrouwen in Nederland lijkt me dat te overzien. Ja hoor, Ingrid, alle journalisten nemen een loopje met de feiten, logica is ook maar overschat en ik kan niet tegen vrouwen die lol beleven aan hun seksualiteit. En dat zonder de gewraakte documentaire te hebben gezien, die ik vast snel zal gaan kijken. In hetuniversum van Sunny Bergman draait het hele zonnestelsel om de kut van Sunny Bergman.

Intimate lesbiennes anna bel en sarah weet hoe naar eten ieder anderen kut Aerobic dubbele dildo scissor fest in hotel kamer uitgerekt smased en gaped Highschool lingerie partij vervolgens meisjes krijgen naakt vervolgens vingers. 2 english meisjes krijgen naakt en toepassingen dildo op er nat kut Massage kamers schattige Brits meisje heeft haar kut uitgerekt door geile masseuse. Sextapelesbians geile lesbisch tiener helped met haar g spot. Dubbele fisting en pik uitgerekt tiener kut. Naakt necking nymphs melisa caprice.

EROTISCH MASSEUR SEX DATE NL

: Lesbi naakt uitgerekte kut

MARKT SEX BARE SEX 132
Lesbi naakt uitgerekte kut Sex standje grieks privehuis hoogeveen
SPUIT KUTTEN SEXPLEKKEN NEDERLAND Gratis oma sex nl sex rimmen
Best flitsend videos, naakt lesbisch porno. Openbaar Het eten food en likken partij meisje kut in mijn auto gedurende spring breuk echt. College . 2 english meisjes krijgen naakt en toepassingen dildo op er nat kut Massage kamers schattige Brits meisje heeft haar kut uitgerekt door geile masseuse. naakt strand / hot-lez-meisje-voor-bestraffen-met-speelgoed-door-de gemiddelde lesbo-vid geile indiase slet krijgt haar KUT gauwdieven door sexy zwart chick . volwassen zwart haan slet krijgt KUT uitgerekt door hung zwart guy. .

Geile massages prive film sex

Lekker rimmen slavin biedt zich aan