Meesteres leiden kut met rood haar

meesteres leiden kut met rood haar

Noortje had de navigatie aan gezet en reed op de limiet richting het instituut en zag na 1,30 uur dat ze 0,20 minuten had in gelopen en besloot om snel een kop koffie te pakken. Terwijl ze uitstapte zag ze vlakbij een auto stoppen met vier jongens er in en zo ze naar het restaurant liep hoorde ze de jongens over haar praten wat een stuk zeg moetje die kont zien.

Noortje nam koffie en ging aan een tafel zitten waar de jongens het tafeltje vlak naast haar namen en ze het gesprek goed kon volgen. Moet je die tieten zien een flink melkfabriek en zo ging het maar door tot ze gingen fluisteren en ze net kon horen een krat bier als je het durft en nog twee als je mag.

Noortje zat er met de rug naar toe maar net voor ze de koffie op had schoof een jongen naast haar en vroeg recht op de man af mag ik je neuken. Noortje dacht heel snel na en zei natuurlijk waar. Op de heren wc en hij nam haar hand en trok haar mee waarop Noortje zei maar alleen in mijn kont. Op de wc aan gekomen was er op dat moment niemand en ze gingen een wc binnen terwijl ze haar rokje naar beneden deed hoorde ze de andere jongens binnen komen.

De jongen had een stijve paal van heb ik jou daar ze deed er wat spuug op en smeerde haar sterretje in en even later voelde ze hoe hij langzaam maar zeker zijn enorme lul in haar kont schoof tot aan zijn ballen toe. Noortje vond het heerlijk maar lang duurde het niet wand na tien stoten voelde ze de lul opzwellen en spoot hij zijn zaad in haar darmen.

Snel maakten ze hun kleding in orde en kwamen uit de wc Noortje zei tegen de andere drie hij heeft mij in mijn kont geneukt dus dat bier zijn jullie kwijt en liep door naar haar auto. Ze keek op haar horloge en zei tegen zichzelf nu moet je opschieten anders ben je niet op tijd bij het keuringsinstituut en gaf gas. Even voor twaalf melde ze zich bij het instituut de poort ging open en ze hoorde rij door tot achter het gebouw en zet je auto op plaats nr vier en meld je dan weer voor het gebouw.

Noortje reed een heel lange laan door zeker een halve kilometer en het pad slingerde zodat je van de weg af niets kon zien. Ze kreeg het warm wand ze wist helemaal niet wat haar te wachten stond en de kogels deden hun werk en ze moest de sluitspier van haar kont ook goed aanspannen anders zou de sperma er uit lopen en zo melde ze zich bij de voordeur waar een bordje hing met het opschrift Dokter Cristel instituut voor keuring en discipline.

Noortje liep de hal in waar een meisje achter een balie haar begroete met je moet Noortje zijn die voor de keuring komt. Je werkgever heeft een afspraak gemaakt voor een aanstellingskeuring die morgen plaats vind. Ik pak even een formulier. Noortje zag toen het meisje opstond dat ze een heel kort rokje aan had dat eigenlijk niet het noemen waard was dat ze het droeg het kwam halverwege de billen. En de hakken die ze aan had wel 20 cm en het bloesje niet meer dan twee stroken doorzichtig stof van 7 cm die over de tepels liep met een band net onder haar borsten Noortje zag de piercings er door heen en in de navel ook maar wat haar het meest opviel was dat de kut van het meisje op slot zat met hangslotjes die door ringen in haar schaamlippen zaten.

Als je hier even tekend dan zal ik hoofdzuster Jose even bellen dan komt die je halen. Noortje las snel het formulier door en zag staan dat ze onder de discipline van het instituut zou staan en elke opdracht uit moest voeren. Ze tekende en zag een zuster aan komen die het zelfde gekleed was als het meisje achter de balie. Ze omhelsde Noortje en zei welkom in het instituut kom maar dan gaan we eerst lunchen. Ze kwamen en een grote zaal waar iedereen aan een lange tafel zat te eten en in de hoek stond een tafel waar de zusters en de dokters zaten.

De dokters hadden allemaal de stethoscoop nog om de nek hangen het waren er vijf allemaal vrouwen en de rest werd voor gesteld als zusters wel tien zuster wees een dokter aan en zij dat is het hoofd van het instituut dokter Cristel. Noortje gaf iedereen een hand en ging op de nog lege stoel zitten. Noortje keek de zaal in en zag nu dat de meisjes die zaten te eten allemaal het zelfde gekleed waren rokjes het zelfde als de zusters maar die hadden witte en de meisjes in de zaal hadden blauwe rokjes met zelfophoudende nylons en extreem hoge hakken en wat ook op viel was dat er niet werd gesproken.

Aan de andere kant achter glas zaten mannen voor zover ze kon zien geheel naakt maar toen het eten klaar was zag ze dat de mannen hun lul in een doorzichtige kooi hadden met een slotje er aan zodat ze geen erectie konden krijgen. Zuster Jose nam haar mee naar een kamertje waar nog een zuster was die aan haar werd voorgesteld en zij heette Manon.

Jose liet weten dat ze beide bij de keuring aanwezig zouden zijn om dokter Cristel te assisteren maar om de keuring goed te laten verlopen moesten wat gegevens worden verzameld. Bloeddruk en polsslag werden gemeten er werd bloed afgenomen en Noortje moest in een bak plassen terwijl de zusters toekeken en het gewicht werd gemeten.

Dan krijg je vanavond om 8,00uur een klysma om je darmen schoon te maken en morgen om 6,00 uur weer een. Waar is dat voor vroeg Noortje. Je moet schoon zijn in je darmen wand daar gaat dokter morgen met een endoscoop in om je te onderzoeken en dat je daar ook gezond bent. Verder moet je morgen tot de luns nuchter zijn. En Manon zei we moeten nog even kijken of je goed geschoren bent wand dokter wil geen haar tegenkomen als ze je geslachtsorganen moet onderzoeken.

Zuster Jose keek even en zei dat kan wel beter scheer jij haar nog even Manon. Goed zuster ga maar even op tafel liggen Noortje ja goed zo. Wat Noortje altijd al zelf had gedaan werd nu door een zuster gedaan en ze moest wel even slikken toen de zuster haar aan het scheren was en het nodig vond om een paar vingers in haar kut te steken en toen ook meteen zuster Jose riep waar ze tegen zei er zit iets in haar kut.

Domoor zei Jose kijk dan op de patiëntenlijst daar staat dat deze patiënte permanent kogels in haar kut moet dragen van haar meesteres. Met scheren klaar zei Jose dan zal ik je even rond leiden en je je kamer laten zien.

Noortje kreeg van alles te zien wand in het instituut werden slaven en slavinnen opgeleid voor meesters en meesteressen en wat Noortje het meest opviel dat er een echt straatje was waar meisjes werden opgeleid tot hoer ze zaten achter het raam en moesten zo klanten naar zich toe halen. En helemaal achter op het terrein stond een schuur waar in een oefenruimte was voor paarden en langs de kant boxen maar dan wel voor menselijke paarden meisjes die als paard aan gekleed waren met een hoofdstel staart en schoenen die als hoeven waren gemaakt.

Noortje keek haar ogen uit en Jose zei die merrie krijgt dressuur en die andere merrie leert snel lopen met een sulky. En dat daar wees Noortje op het bord dekking. Daar worden merrie,s gedekt door echte hengsten.

Op dat moment kwam een man met een riem in zijn hand en liep naar een box en haalde er een menselijke merrie uit en verdween met haar in de ruimte waar dekking op stond.

Kom dan gaan we kijken zei Jose en liep met Noortje de ruimte in waar de merrie werd vast gehouden door de man en de merrie door een vrouw werd beluisterd. Dat is de veearts die beslist of de merrie dek klaar is waarop Noortje zag dat de staart werd opgetild en de veearts in de kut van de merrie voelde en zei ze kan gedekt worden door de Friese hengst. Noortje kon haar ogen niet geloven toen ze zag dat de merrie in een kunstpaard werd gezet en vast gebonden met haar kut voor de opening waar even later de hengst zijn enorme lul recht in de kut van het meisje stak een paar keer neukte en toen weer van het kunst paard af kwam en de slierten sperma langs de dijen van het meisje liep.

De veearts voelde nog een keer en zei laat ze maar staan en over een kwartier nog eens dekken en dat zo vier keer dan kan ze weer naar de box. Jose nam Noortje bij de hand en trok haar mee zeggend je moet om 3,00 uur bij de dokter zijn voor een voorgesprek over je keuring en Jose sloeg haar arm om de middel van Noortje en zo liepen ze weer naar het hoofd gebouw.

Noortje keek Jose aan en zei wat is het groot hier en indrukwekkend die opleidingen die je hier kunt volgen ik moet eerlijk bekennen dat het geilsap langs mijn dijen loopt wat is dit geil allemaal. Zo liepen ze het hoofd gebouw aan de achter zijde weer in en kwamen zo langs de ruimte waar meisjes op hun conditie werden getest op loopbanen en fietsen met allerlei draden in en op hun lijf die met kasje waren verbonden en zo alles registerden.

Jose glimlachte en dacht daar kom je morgen ook terecht om getest te worden. Jose nam Noortje mee naar de onderzoekkamer daar zag ze dokter Cristel in een open staande witte jas met daar onder een blouse die niets te raden over liet en een kort rood rokje dat zo kort was dat de zelfophoudende nylons te zien waren en heel hoge hakken.

Ook was zuster Manon er en Noortje gaf beide een hand. Welkom Noortje zei Cristel weet je waarvoor je hier bent. Jawel dokter ik moet gekeurd worden voor mijn aanstelling als secretaresse. Dat klopt ik ga je keuren en daar gaan we nu eerst met je over praten en dan nog een loopkeuring en de rest komt dan morgen en o ja je krijgt nog een klysma. Ja dokter dat had zuster Jose al verteld. Mooi dan kleed je geheel naakt uit en dat is hier en in de toekomst altijd schoenen nylons aan houden hier in de club en bij je meesteres en kom hier voor me op de stoel zitten.

Mooi zo let goed op als ik mijn wijs en middel vinger kruis moet je je benen over elkaar doen en als ik ze in een spreid dan doe je je benen uit elkaar zover dat ik goed je kut kan zien en er bij kan is dat duidelijk slavin. Er werden een hoop vragen gesteld door de dokter en zuster Manon noteerde dat in de computer maar moest daarbij wel op een kruk zitten met een enorme dildo en Noortje hoorde een zacht gebrom dus de dildo stond niet stil en toen ze even om keek zag ze iets onder de kruk bewegen dus werd zuster onder haar werk geneukt.

De vragen werden steeds intiemer hoe vaak ze neukte masturbeerde ongesteld was en of ze daarbij goed op tijd was. Welke orgasmes ze kende pijpte en sperma slikte hoe vaak ze per dag aan seks dacht en of ze veel geil was. Ik heb ook begrepen van je werkgeefster dat je best een hekel aan dokters onderzoek hebt maar dat je je mening hebt bij gesteld toen je drie weken geleden voor de pil bent gekeurd en dat is maar goed ook wand in de toekomst zal een bezoek aan de dokter meer voor komen dan in het verleden.

Noortje lette goed op en kruiste of spreidde haar benen als dokter dat aangaf en liet ook toe dat zuster Jose elke keer als de benen gespreid waren controleerde of de kogels nog in haar kut aanwezig waren. Ik heb verder met je werkgeefster afgesproken dat op basis van je functie ik je streng zal keuren dat betekend dat ik alles maar dan ook alles zal onderzoeken en als ik het nodig vind je ook nog zal laten onderzoeken door een psychologe die zal onderzoeken wat voor en vrouw je bent en hoe we verder met je seksleven om moeten gaan.

Toen Noortje dat hoorde kwam er spontaan geilvocht uit haar kut gelopen en omdat ze op dat moment met gespreide benen zat ontging dat dokter ook niet en ze zei dat is wel een goed teken dat zie ik graag dank je wel Noortje.

Ik heb voorlopig geen vragen meer en wil dan over gaan op je lopen op hoge hakken Jose wil je even de verstelbare schoenen pakken en de meter. Even later kwam Jose met de schoenen en de meter. Noortje schrok wel toen zuster een stang met daarop een wel zeven cm doorsnee en een doorzichtige dildo met daar op een kleine verhoging van twee cm en een doorsnee van twee cm welke tussen haar benen werd geplaatst en dokter de dildo in haar kut schoof.

Ondertussen had zuster kabels aan gesloten en op een tv scherm kon dokter zien hoe diep ze in de kut van haar patiënte zat en Noortje kon mee kijken en zag dat de dildo tegen de baarmoeder zat en toen draaide de dokter deze nog dieper zodat de kleine punt op de dildo in de baarmoeder zat. Dokter draaide verder zodat Noortje op haar tenen moest gaan staan en zo werd de hoogte van de naaldhakken bepaald.

Jose deed de schoenen aan Noortje haar voeten en het riempje waar mee de schoen vast werd gezet gaf een klik. De maat van de hakken werd een cm hoger in gesteld dan de schoenen die Noortje aan had en zo moest ze op de gang op en neer lopen waar ze overigens niet alleen liep.

Er kwamen zusters die een ander begeleide en ook meesteressen en meesters die een slaaf of slavin ergens naar toe brachten en Noortje kon er veel tegen komen wand de gang was wel vijfentwintig meter lang en ze moest vier keer op en neer lopen en dan werd de hak een cm verhoogd tot dokter zei bij twintig cm dat is de maat waar je van af nu op zult moeten lopen Noortje bij deze hoogte komt je heupen en benen goed tot hun recht en je bekken is genoeg gekanteld dat je optimaal van je kogels kunt genieten en ze gingen weer naar de onderzoeks-kamer waar eindelijk Manon ook van haar kruk mag.

Alleen met de dokter vroeg Cristel wat vond je het mooiste van de rond leiding met de zuster. Noortje keek dokter aan sloeg haar ogen naar de grond en zei ik moet bekennen dat de pony opleiding en het dekken mij het meest opwond dokter maar ook het hoeren straatje deed me wel iets. Cristel sloeg haar armen om Noortje heen en fluisterde in haar oor je doet het prima je werkgeefster heeft niets te veel gezegd ze heeft je goed geobserveerd en is van mening dat je een uitstekende secretaresse zult zijn en heel goed de zaken en het plezier weet te scheiden.

Ga maar dineren en ik zie je morgenvroeg voor verder medice onderzoek. Jose nam haar na het diner mee naar Noortje haar kamer en vroeg wat ze nog wilde weten voor ze om acht uur de klysma zou krijgen. Noortje vroeg zit je kut altijd op slot. Ja ik ben hier al vanaf mijn zestiende en ik heb deze piercings vanaf het begin omdat ik altijd geil ben en ik mij liet neuken wanneer ik maar kon.

Ik heb me opgewerkt tot hoofdzuster maar ik krijg geen dispensatie om zonder slotjes te mogen werken en nu heb ik een apparaat in mijn kut dat van af vorige week getest word en als het bevalt naar de dokter haar zin dan komen er meer. Wat wil je nog meer weten.

Mag ik nog even in de stal kijken waar de pony's worden gehouden ik vond dat zo spannend. En de dokter die het heeft ontwikkeld die komt bij jullie in de club heb ik begrepen en jou werkgeefster kent hem ook. In de stal aan ge komen zagen ze een merrie die werd ingespannen voor een sulky maar deze had geen twee stangen voor haar handen maar een stang met daarop twee opblaasbare dildo's.

Wat gaan ze daar mee doen Jose vroeg Noortje. De dildo's gaan in de kut en de kont en zo moet ze de sulky voort trekken.

Dat zal wel moeilijker zijn dan met de hand. Dat valt wel mee je moet er even aan wennen en goed je orgasme kunnen tegen houden. Heb je dat ook gemoeten Jose vroeg Noortje. Ja ik heb alle opleidingen hier gehad anders mocht ik niet verder studeren.

Dat meen je niet dus je bent ook hoer geweest en je bent ook gedekt. Ja en ook ben ik een teef geweest en als ik in de avond bij mijn meesteres ben dan moet ik in de mand liggen wand dan ben ik nog steeds een teef. Kom dan laat ik je de kennel nog even zien. Toen Noortje dat zag er lagen zeker wel tien teven in hun hok en een hok was leeg en ze liepen door een deur waar boven stond behandelkamer. Hier waren twee vrouwen en een teef zat op een tafel. Jose stelde de vrouwen voor als veearts Conny en de andere vrouw was de eigenares van de teef.

De veearts vertelde dat de vrouw vier teven heeft en dat die hier regelmatig aan een onderzoek worden onderworpen ik kijk ze helemaal na en bespreek dan de gezondheid van de desbetreffende teef. En nu moet ik nog even kijken of ze loops is wand deze teef zit er tegen aan daarom is ze tien dagen geleden hier gebracht. Noortje zag hoe de veearts met de hele hand in de teef haar kut ging en met de vrouw besprak wat ze voelde en zei ze is nu echt loops als u het goed vind dan gaan we een reu uit zoeken dan kan ze gedekt worden.

De vrouw liet weten er niet over te hoeven nadenken het moest Wodan zijn. Maar zei de veearts dat is de grootste en best getrainde reu die we hebben en deze teef word voor de eerste keer gedekt. Maar veearts u zei vorige week toen ik deze teef bracht dat het de beste teef van de vier is die ik heb en daarom vind ik dat ze de beste reu verdient het zal haar goed doen. Goed dan zal ik Wodan naar de dek kooi laten brengen.

Even later stonden de vrouw en de veearts Noortje en Jose te kijken hoe de teef werd gedekt. Noortje voelde een hand tussen haar benen en zoals ze geleerd had spreidde ze haar benen en de veearts zei wat zit er in je kut. Die moet ik in mijn kut dragen van mijn meesteres. Kom maar even mee en ga op de tafel op handen en knieën de veearts haalde de kogels er uit en voelde in Noortje haar kut hetgeen haar niet onberoerd liet. Ze vroeg ook waren jullie vanmiddag bij het dekken van die merrie.

Ja veearts zei Jose ik laat haar het instituut zien. Waarvoor ben je hier vroeg ze nog steeds de hele hand in haar kut. Ik moet van mijn meesteres gekeurd worden voor mijn aanstelling als secretaresse.

Dat is mooi Jose meld aan dokter Cristel dat ik stadium vier heb vastgesteld bij haar. De kogels waren weer terug geduwd en Jose zei kom anders kan ik niet op tijd met de klysma starten. Onderweg vroeg Noortje wat het stadium in hield. Dat hoor je wel van de dokter. En vroeg ze hoelang zit die reu op die teef. Dat kan wel anderhalf uur duren eer dat de reu los komt maar een uur is het zeker en ze komen in afzondering er mag tien dagen niemand in de kooi komen ze worden door een luikje gevoerd en alleen als het nodig is gaat de veearts er naar toe.

Hoe vaak word die teef dan gedekt vroeg Noortje. Dat word dan veertig keer zei Noortje verschrikt is dat niet veel. Voor een teef die hier onder controle staat niet. Maar kom je moet je klysma krijgen anders zijn we te laat en kom ik morgen in de knoei met de dokter. Noortje moest zich uit kleden en Jose onderzocht haar en maakte vervolgens een drankje klaar voor Noortje en zei ga op handen en knieën zitten dan kan ik de slang in je kont inbrengen en als ik de kraan open zet dan ga je deze drank via deze slang opzuigen begrepen Noortje.

Noortje voelde dat de vloeistof in haar darmen liep en begon de andere op te drinken maar zo snel als ze het proefde liet ze de slang los en zei zuster dit smaakt zo vies. Slang in je mond en drinken anders dan dwing ik je om het te drinken en dat wil je niet dat kan ik je verzekeren. Noortje gehoorzaamde de zuster en na dat ze helemaal leeg was werd er nog twee maal drie liter in de darmen in gespoten voor spoeling. Daarna moest Noortje op de gynaecologenstoel gaan liggen en zei de zuster ik ga even dokter roepen voor dat je mag gaan slapen.

Dokter Cristel kwam binnen gaf Noortje een hand en vroeg hoe het ging. Mooi dan zal ik je samen met Jose je klaar maken voor de nacht. Hoe bedoeld u dokter wat moet er nog gebeuren. Je krijgt nog vier liter klysma in je darmen met twee sondes om je de hele nacht te kunnen controleren. Jose gaf een opblaasbare butplug aan dokter en even later zat hij in zijn geheel in Noortje haar kont en meteen kwam er door een opening in de butplug een metalen staafje van vier bij drie cm doorsnee door de plug in haar darmen en dokter schoof het er steeds verder in hetgeen Noortje in haar buik goed voelde.

Zo zei dokter die zit er zeventig cm in. En vervolgens pakte ze een katheter Noortje schrok toen ze de doorsnede zag en zei angstig dokter dat past niet. Stel je niet aan Noortje wand de plasbuismeting die ik morgen moet doen daar is dit niets bij en schoof de katheter vrijwel in een keer in de plasbuis. En Noortje keek en vroeg dokter zit hij er al in. Zie je wel dat het niets voorstelt en nu de sonde voor je blaas deze was net zo lang maar aanmerkelijk dunner en ingesmeerd met een glijmiddel voelde ze ook deze naar binnen glijden maar Noortje kreunde wel wand het was best wel pijnlijk.

Nu kreeg Jose opdracht om de darmen te vullen en nu zag Noortje nu ze op haar rug lag dat haar buik dikker werd. Dokter vroeg gaat het Noortje. Ja wel dokter het is best prettig deze behandeling. Mooi zo dan heb ik het volste vertrouwen in het medisch onderzoek morgen maar voor je gaat slapen wil ik nog wel iets weten wand veearts Conny en ook zuster heeft iets ontdekt in je anus en dat hebben ze afzonderlijk van elkaar getest en het blijkt sperma te zijn van nog geen acht uur oud hoe komt dat in je kont.

Ik had niet verwacht dat u het zou ontdekken dokter maar ik heb me laten neuken toen ik onderweg ging koffie drinken. Dan vertel me maar eens hoe dat is gegaan Noortje. Ze vertelde het hele verhaal en dokter glimlachte er hartelijk om jij heb lef om je te laten neuken net voor je gekeurd moet worden en je begrijpt dat ik dit moet melden aan Helen. Noortje pakte de hand van de dokter en zei dat begrijp ik en ik zal wel horen wat Helen er van vind.

Zo nootje kom maar mee naar je kamer en toen ze daar naar toe liepen voelde ze de draadjes die uit haar kut en kont kwamen tegen haar dijen. Toen ze op bed lag en alles was aangesloten vroeg ze waar dat voor was en zuster zei dat de temperatuur in je darmen en blaas de hele nacht worden gemeten en de druk op beide plaatsen ook en voor je gaat slapen deze twee bekers water nog leeg drinken.

Ja zuster en dank u wel zuster. Noortje werd waker en zag dat het vijf uur was ze voelde veel spanning in haar buik ze vond dat ze nodig moest plassen en wilde op zoek gaan nar een wc maar de deur van de kamer zat op slot.

Dan maar bellen en even later stond zuster Manon aan haar bed. Is er iets Noortje. Ja zuster ik moet zo nodig plassen maar de deur zat op slot. Maar je mag niet plassen pas als je gekeurd word wand het is een onderdeel van de keuring een heel erg belangrijk onderdeel zelfs maar de druk in je blaas en darmen vallen best me hoor en over anderhalf uur gaat de darmen leeg en krijg je nog twee spoelingen en om acht uur begint de keuring.

Naar de klok starend nam de druk toe en duurde het heel lang voor het halfzeven was en ze kreeg wel een heel erge honger maar wist dat ze nuchter moest zijn. Om acht uur werd Noortje door zuster Jose de ruimte binnen gebracht waar ze gekeurd zou worden met nog steeds de katheter die uit haar kut hing met ook de sonde er nog in. Streek langs haar lijf, met beide handen. Hij gleed met zijn handen over haar borsten: Ze draaide mijn Eva om en nam nu haar handen voor haar schoot.

Nu hoefde ik mijn vader niet te verzoeken. Hij gleed met zijn handen over haar rug naar haar billen. Daar bleven ze rusten. Zachtjes bewoog hij ze heen en weer. Hij liet zijn handen vallen en zuchtte nogmaals.

Het was mijn moeder die mijn meisje meenam. Uit Eten Het was een kleine gezellige ruimte. Er stonden drie kleine ronde tafels. Aan de tweede namen wij plaats. Ik ging zitten met mijn rug naar het andere paar. Links en rechts van mij mijn ouders. Dat liet de plaats tegenover het paar voor Eva. De eigenaar verwelkomde ons en bracht ons onze drankjes. We hoefden niet te bestellen. Ook niet voor de lunch Ik zag mijn vader naar Eva blijven kijken.

Mijn vader kon haar borsten nu zien hangen. Het echtpaar tegenover haar ook. Haar rokje spande zich om haar billen. En kroop natuurlijk omhoog. Mijn vader kon haar slipje zien, wist ik. Hij streek nogmaals over haar billen. En haar dijen nu. Ik liet mijn meisje weer zitten. Ze bloosde nog dieper. Schielijk keek ze naar de tafel tegenover haar. Het echtpaar was met elkaar in gesprek, zag ik in de spiegel voor mij, althans: Toch voldeed ze aan mijn verzoek.

Tilde zich op haar linker hand. Tilde haar billen omhoog. Streek met haar rechter hand onder haar rokje. Probeerde achter haar slipje te haken. Moest haar billen hoger tillen. Het gesprek aan de andere tafel stokte. Ook zij keek nu. Haar slipje gleed langs haar billen naar haar dijen.

Ze kon weer zitten. Toen hield ze het in haar handen. Zag beide echtparen kijken. Wist niet wat te doen. Of wist het wel maar wilde niet. Ze schonk het hem. Over de tafel nam hij het van haar over. En spreidde het in zijn handen. Bewonderend bekeek hij het. Ik keek Eva aan. Mijn moeder keek haar vragend aan: En even heimelijk ging ze de stad in.

In dit zelfde rokje. Maar dat wist zij niet. Mijn moeder keek de andere kant op. Ik glimlachte om beiden. Want ik zag dat zij het wist. Natuurlijk, wat verwachtte ze anders. Het was mijn vader. Twee knoopjes maakte ze los. Haar boezem werd zichtbaar. En het randje van haar strapless bh. Haar bh werd nu geheel zichtbaar. Hoe kun je je vader iets weigeren? Deelden we thuis niet alles. Toch gebeurde er niets. Ik keek Eva teleurgesteld aan. Of was het verbolgen?

Snel maakte ze de voorsluiting los. En was zo dom om op te kijken. In de ogen van de man aan de andere tafel. Dat maakte haar bewegingen onhandig. Waar was haar elegantie? De man keek begerig. Zijn vrouw hield nu niet haar mond. Maar fluisterde hem toe. Verwijtend zo te horen. De man keek haar nu aan. Gaf haar toen kalm een weerwoord. Trok zich in haar stoel terug.

En gleed met haar handen langs haar heupen. Onwillekeurig, zo te zien. Huiselijke Handelingen De lunch werd opgediend. We aten met smaak. Iedereen, behalve de vrouw. Ze bleef zenuwachtig naar haar man staren. Maar ik denk dat ik een hartig woordje met je spreken moet. Toch gleed haar rokje reeds onder haar vandaan.

Daarin was ze handig. Maar de man tegenover haar had zijn ogen niet van haar afgehouden. En zag dus alles. Ook zijn instemmende blik. En zijn knikje naar haar: Ze keek hem ontzet aan. Hij hoefde slechts zijn knikje te herhalen. Ze stond op en liep weg. Maar binnen de minuut was ze weer terug en ging weer zitten. Hij sprak haar aan. Ook zij bloosde nu, en stopte steels wat in zijn hand. Hij stak het in zijn jasje. Maar niet zonder het even te bekijken: Ik zag dat ook Eva het zag.

Ik zag haar denken: Zo zou het eerder gepeperd worden. En des te meer noodzakelijk. Mijn moeder had gelijk. Het was tijd voor mijn Eva. Natuurlijk hoopte ze van niet. Ze wilde wel, verlangde er naar, maar niet nu, niet hier. Toch was het tijd. Maken we eindelijk kennis met je meisje, en dan onthoud je ons dit.

Ik meen dat wij toch recht hebben om haar beter te leren kennen. En zeker in huiselijke omstandigheden. Zij zag mijn gedrag eerder als poging om haar aan te moedigen luider te spreken. En om mijn woorden te herhalen. En ik zou dan ook de wens willen uitspreken, mede namens mijn vrouw Om uw huiselijke aangelegenheden in onze aanwezigheid af te handelen.

Het wordt dus nu, en hier. Ik keek hem vragend aan. Klant is Koning, nietwaar. En andere gasten verwacht ik niet. Ik wees met een licht handgebaar naar de tafel. Weldra lag ze gestrekt op de tafel waar zojuist geluncht was. Daar ze lag waar ze net had gezeten, bevond haar gezicht zich nog dichterbij het echtpaar dan daarvoor. Te meer daar ik daar nu niet meer zat. Links mevrouw, rechts meneer. Natuurlijk keek ze naar het midden.

Maar meneer boog met haar mee. Van terloops toekijken was geen sprake meer.

: Meesteres leiden kut met rood haar

Meesteres leiden kut met rood haar 503
Meesteres leiden kut met rood haar 261
Meesteres leiden kut met rood haar 502

Lekker sletje meidensex

Ze haalde een vacuümpomp te voorschijn duwde mijn pik tegen de opening en begon te pompen. Ja en ook ben ik een teef geweest en als ik in de avond bij mijn meesteres ben dan moet ik in de mand liggen wand dan ben ik nog steeds een teef. Noortje vond het heerlijk maar lang duurde het niet wand na tien stoten voelde ze de lul opzwellen en spoot hij zijn zaad in haar darmen. Even voor twaalf melde ze zich bij het instituut de poort ging open en ze hoorde rij door tot achter het gebouw en zet je auto op plaats nr vier en meld je dan weer voor het gebouw. Onderweg vroeg Noortje wat het stadium in hield, "meesteres leiden kut met rood haar".

NEGER NEUKT BLANKE PRIVEONTVANGST IN GRONINGEN NL

MEISJE KOMT HEERLIJK KLAAR STEL ZOEKT BI VROUW Daarin was ze handig. Dat had ze niet verwacht. Zo belanden we hevig vermoeid in elkaars armen en vielen in slaapna zoveel sex geweld waar wij niet voor elkaar onderdeden. En kroop natuurlijk omhoog. Haar kutsap droop uit haar natte kutwaardoor de nylonkous in haar kut verschrikkelijk nat werd. Toch voldeed ze aan mijn verzoek.