Sex club in belgie a kijken

sex club in belgie a kijken

Ons seksleven was nog altijd goed, maar we wilden wel weer eens iets nieuws, iets spannends meemaken. We zijn allebei open minded en niet jaloers. Daarom zijn we naar een parenclub gegaan. Puur om te kijken, maar we voelden we ons meteen op onze plek. Nog leuker bleken we het swingen thuis te vinden, met stellen die we ontmoeten via een speciale site. We mailen wat, kletsen via de webcam.

En als het lijkt te klikken draait het uit op een spannende date. In het begin legden Alex en ik elkaar beperkingen op: Wel blijven we altijd bij elkaar en spelen open kaart. Als één van ons het niet leuk meer vindt, zeggen we dat, en is het direct over en uit. We hebben vanaf het begin nóg een belangrijke regel: Daar kunnen alleen maar problemen van komen, meenden we instinctief. Vorig jaar is dat een keer misgegaan. Wát een spijt hebben we daarvan. Astrid en Joost kenden we al jaren, het zijn onze oude buren.

Toen zij verhuisden hebben we hecht contact gehouden. We spraken altijd openhartig met ze en hebben dan ook verteld van onze experimenten op seksgebied. We merkten toen al dat ze aan onze lippen hingen. Vooral Joost leek het spannend te vinden, Astrid was iets terughoudender. In de jaren hierna informeerden ze soms of we nog iets bijzonders hadden meegemaakt. De sfeer werd dan altijd giechelig. Maar daar bleef het bij. Tot die ene avond. We gingen bij hen eten en Astrid had er duidelijk extra werk van gemaakt.

Goed eten, kaarslicht en wijn in overvloed. Joost zat naast mij en kwam in de loop van de avond verdacht dicht naast me zitten. Ook Astrid schoof dicht naar Alex toe. Tja, en toen is het misgegaan. Alex en ik hebben nog wel onopvallend naar elkaar zitten gebaren of dit wel verstandig was, maar toen had Joost zijn hand al in mijn decolleté.

En ik had er wel zin in. Ook mijn man vond Astrid heel aantrekkelijk, wist ik. Dus ik gaf me zonder nog veel na te denken over. Had ik maar minder gedronken. Dan had ik beter op mijn dierbare vriendin Astrid gelet. Maar dat deed ik alleen in het begin. Ook zij was aangeschoten en deed niets anders dan lachen. Ze liet zich gewillig door Alex uitkleden. En ze leek met plezier toe te kijken hoe háár man míjn jurk uittrok.

Daarna verloor ik me in de seks met Joost. Er bleken condooms op een bijzettafeltje te liggen, zij waren hier dus duidelijk op uit geweest.

Ik zag Alex en Astrid wild zoenen, en dacht: Ik genoot ten volle van Joost en pas na afloop keek ik weer naar de 2 anderen.

Zij waren kennelijk ook al klaar want ze zaten naast elkaar op de bank. Astrid probeerde te lachen maar ik zag in haar blik dat er iets flink mis was. Gauw heb ik haar man van mij afgeduwd. Die leek niets in de gaten te hebben en haalde nog een fles wijn. Ik ging naast Astrid zitten, in een poging om met haar te praten, maar ze wende haar gezicht af.

In haar ogen zag ik tranen glinsteren. En toen Joost uitbundig vertelde hoe tof dit was geweest, zei Astrid opeens dat ze moe was. Konden wij alsjeblieft weggaan? Gehaast hebben mijn man en ik ons aangekleed en met een rotgevoel kwamen we thuis. Helaas, die avond was het eind van onze vriendschap. Een tijd reageerden ze nergens meer op, tot er een mail kwam van Astrid. Een ontroerend lief bericht, waarin ze alle schuld bij zichzelf en Joost legde.

Niet alle dames hebben vanwege privacy redenen een foto of profiel. Wij respecteren dat, hopelijk u ook! Jasmin Klik hier voor profiel. Ariana Klik hier voor profiel. Roxy Klik hier voor profiel. Alexia Klik hier voor profiel. Nathalie Klik hier voor profiel.

Angelique Klik hier voor profiel. Maria Klik hier voor profiel. Tatjana Klik hier voor profiel. Anita Klik hier voor profiel. Daniella Klik hier voor profiel. Renee Klik hier voor profiel.

Skye Klik hier voor profiel. Sofie Klik hier voor profiel. Anna Klik hier voor profiel. Patricia Klik hier voor profiel. Yvonne Klik hier voor profiel. Impressie Casa Cherda Klik hier voor onze virtuele Google tour. Kom jij ons team versterken? Klik hier voor meer informatie.

Sex club in belgie a kijken

Erotische massage zeeland gratis sexdate nu Wij hebben een top Webcambordeel · Home · vrouwen · erotische-massages · wouw. Ze zou wel weer contact opnemen wanneer ze eraan toe. De bezoekers die al eens eerder zijn geweest weten het inmiddels al, onze club heeft de klasse en ambiance van een luxe hotelsuite. Jasmin Klik hier voor profiel. Speciale verzoeken kunt u per mail bij ons aangeven. Iedere zaterdag een lekker stomende avond at Circle Club. Ik genoot ten volle van Joost en pas na afloop keek ik weer naar de 2 anderen. Jakiki via onderstaande gegevens:. We have a special event waiting for you! Kom jij ons team versterken? Helaas, die avond was het eind van onze vriendschap.

Sex club in belgie a kijken