Lekkere lul sm opdrachten

lekkere lul sm opdrachten

. Aziatische lesbo plassende meisjes

PIJPSNOL GEILE AFSPRAAK

Ze komt veel bij de mensen thuis. Mijn eerste werkdag na de vakantie. Mijn naam is Peter, een getrouwde man van 54 jaartjes jong en in het dagelijks leven geef ik leiding aan…. Ik zal jullie een lange voorgeschiedenis van mijn leven besparen maar het komt er op neer dat ik in mijn eerste serieuze relatie al eens iets….

Sinds een paar maanden heb ik, Max van 45 jaar, nieuwe buurtjes gekregen. Het zijn twee vrouwen, nl een moeder met haar dochter. En Tante is dan al wat ouder,…. Als kleine jongen moest ik altijd bij Tante Miep logeren als mijn ouders uitgingen of een weekendje samen, zonder mij. Nou was Miep geen Tante, helemaal…. Ik zag op tegen de terugreis. Ik moest met het OV omdat Mrs.

Dominique mijn auto had geleend. Het was de eerste keer dat ik -als…. Toen ik de volgende ochtend wakker werd, was ik alleen in de kamer. Ik keek op mijn laptop of er misschien een berichtje van Mrs. Na de anti-stress massage die ik Valerie had gegeven, duurde het enkel weken voordat ik ze terug zag. Op een zekere avond, ik wou net in…. Hij was een goeie 15 jaar ouder en had een leuke vrouw en een dochtertje.

Toch vertelde ze deze man veel dingen over haar leven en…. Hoi, ik ben mark van 37 jaar. Ik ben bisexueel en hou van BDSM en kinky opdrachten. De laatste tijd ben ik regelmatig op pikant te…. Hi, ik ben Mark een verfent toerfietser, inmiddels gescheiden. Mijn ex zei altijd, je zou nog liever je fiets neuken, dan mij. En inderdaad mijn hobby…. Aan mijn haren sleepte hij mij de trap op. Nu ook als luister sexverhaal!

Ze stak een hand uit en hielp me…. Deel 1 Ik werd midden in de nacht wakker en kon de slaap niet meer vatten dus ging naar buiten; lopen moest ik en denken, denken…. Je kent ze wel, die lome avonden na een dag in de zon.

Je huid gloeit nog na, je smeert je lichaam sensueel in met after…. Terug op de kamer moest ik me meteen weer uikleden. Alleen mijn naaldhakken en mijn kousen mocht ik aanhouden.

Ik moest op bed gaan liggen en…. Ik leerde haar kennen via een datingsite. Ze noemde zichzelf Dominatrix, ze…. Alexandra voelde zich rusteloos de laatste tijd. Het was juni en ze had net een aantal maanden een nieuwe baan op een groot accountantskantoor waar ze…. Weer alleen vroeg ik me af hoe deze dag verder zou verlopen. Dat ik vastgebonden en naakt op een bed lag baarde me geen zorgen. Met hun aparte kappen en lange gewaden, die hen op wezens uit lang vervlogen tijden deden lijken, waren de mannen die door de niet afgesloten achterdeur….

Hi, ik ben Mark, 19 en jongste bediende bij een IT bedrijfje. Mijn baas is ook nog een vrij jonge man, ik schat hem zo rond…. Na een paar minuten lopen waren we aan gekomen bij de club. Dus we belde aan en de deur werd open gedaan door de uitsmijter van…. We kregen van een online winkel een advertentie in onze mail box, over bdsm.

Ik eens kijken wat er zoal bij zat, daar mijn vrouwtje Anne…. Word ik op mijn schouder getikt…. Na het geile avontuur met Ricardo, de Surinaamse jongen, ben ik op zoek gegaan naar een Marokkaantje. Met nog een schraal kutje, over gehouden van de…. Hallo ik ben een ouder dame, Ja echt oud in ieder geval, ik heb al jaren mijn pensioen. Mijn grote hobby is, jonge mannen versieren, mee….

Daar lig je dan, spiernaakt je benen wat uit elkaar zodat je gastvrije kutje wat open staat met de zes mannen, die wij uit hadden gekozen…. Wiza had van Francine, in vertrouwelijke gesprekken, een heel mooi verhaal gehoord van een zeer persoonlijke biechtvader, die Francine op een mooie en correcte manier had….

U had mij opgesloten in een kamer met alleen een matras op de grond. Op de vloer lag helemaal niks alleen de koude ondergrond van het…. Je hoort en leest vaak dat mannen gericht zijn op het klaarkomen. Ik in ieder geval wel. Elk spel dat we spelen, eindigt bij mij altijd…. Vandaag sta ik vroeg op voor mijn dom maar tevens ook mijn vriend.. Ik reed naar het bejaardenhuis waar mijn ouders woonden.

Ik open de deur en ging naar binnen. Door het kamertje lopend staat de…. Als de trein op het station aankomt, begint de spanning pas echt. De hele reis heb je al gedacht aan zo meteen, je eerste ontmoeting met…. Het gebonk van de Amerikaanse hip-hop band klonk bedompt…. Gaan we nu bevelen geven? Ook al kun je niks doen?

Ik ben Dennis 45 jaar en getrouwd met Pamela 43 jaar. Ons sexleven is best wel oke en spannend. Mijn vrouw vind het opwindend om regelmatig…. Knuffelt even met me zoals altijd. Ze is heel lief en aanhankelijk. Vandaag ga ik een bakkie doen. Ik zal me even voorstellen, Evert, voor vrienden gewoon Eef, 45 jaar en vrijgezel.

Ik woonde in een kleine stad, meer een groot dorp waar iedereen,…. Het was me het BBQ feestje wel bij Arina, wat een heerlijk geil wijf. Toen we thuiskwamen, had ze ons beide afgepeigerd. Dan zegt John, mijn…. Een paar dagen na het avontuur met Geert in dat steegje, kreeg ik telefoon van een ex-collega, of we niet nog eens iets gingen eten om…. In een zwierige zwaai kwam ze de bloemenwinkel binnen. Ze had een luxueus mantelpakje aan die zo strak gegoten zat dat haar grote…. Lola speelde wel eens sexspelletjes met Lisa en ze merkte dat Lisa erg opgewonden werd van het verhaal.

Ze vroeg of ze na schooltijd mee naar…. Na het omgevallen suikerpot incidentje, bij oma Ans en de zalige neukpartij met haar en de jonge Lieke. Ben ik met Lieke mee gegaan naar haar…. De tijd gaat snel en het is al weer weken geleden dat ik Alex, naar Zeeland gereisd ben om die ouwe dikke Truus eens flink te…. Koningin der vrouwen, deel 2 Melike zat rustig met haar benen over elkaar geslagen en keek me uit de hoogte aan terwijl ze haar tweede bakje….

Mijn vriendin Anika is een heerlijk sexy sletje die geen enkele taboe kent. Voor haar is het leven 1 grote ontdekkings tocht. Bij toeval hebben we….

Daar zat ik achter mijn bureau met mijn broek op mijn knieën me…. Koningin der vrouwen, deel 1 Op een doodgewone zondagmiddag zat ik wat doelloos te zappen van sportzender naar sportzender toen ik werd opgeschrikt door de zoemer…. Zij wuift mijn fantasie dan altijd lacherig…. Anouk is een knappe meid van 19 jaar blond haar blauwe ogen niet al te grote borsten maar wel mooi van vorm met heerlijke tepels erop…. Cato is bezig met het wereldrecord vingerhaken.

Helaas raakt haar wol op en heeft haar omgeving ook geen wol meer voor haar. Ze besluit naar de…. Mijn moeder heeft een stiefzusje, die maar 5 jaar ouder is als mij, Benno ik ben 18 en mijn stief tante is bijna Ze rolde het tijdschrift in haar hand nog wat…. Ik had hem leren kennen in de sexcinema, ik zat alleen een hokje, hij kwam binnen, zette zich naast mij en begon me te betasten. Ik had niet verwacht dat mijn vrouw Hilde tegen haar vriendin zou vertellen van ons geheim.

Dat ik sinds een week een chastity…. Het was weer eens zover, Johanna was weer ongesteld geworden, en haar vriend werd chagrijnig, omdat hij haar weer een paar avonden niet kon neuken. Na de langharige jongen te hebben…. Hallo ik ben lola Een paar weken geleden was er een super knappe jongen Op ons werk ik zat al een beetje te fantaseren over hem…. Met een kloppend hart loopt Heleen door de lobby van het hotel.

Als ze de lift in stap kijkt ze even in de spiegel om te…. Ik heb een lat relatie met vriendin een lieve vrouw die goed ligt bij de mannen, ook op sexueel gebied komen wij niks te kort, na…. Ik heb echt niet veel kunnen doen vandaag maar wat ik gedaan heb was wel nuttig.

Ik heb gezorgd dat de diepvries vol steekt met vlees…. Hallo lieve geile lezers. Nadat Celleke en ik samen een heerlijke Pizza hadden genuttigd, Gingen we beiden onze eigen weg naar huis. Thuis aangekomen, gaat de…. Als we ons weer wat hebben gereinigd, oppert de oude dame met de geile blosjes op haar wangen, of we bij haar wat willen drinken. Wel na gisteren heen en weer gemaild te hebben met een studentenclub had ik een afspraak met ze.

Ze zouden hier bij mij thuis langskomen omdat…. Ik ben een vrouw van 28 jaar en wil dolgraag moeder worden. Maar om mij zomaar door wildvreemden te laten neuken dat is er voor mij….

Je zult het haast niet geloven,lees maar snel dit verhaal,…. Roel reageerde op de advertentie in de krant: Hij heeft al tijden een droom… hij wil…. Het is alweer een aantal jaren geleden dat ik dit mee maakte en wel in een bankgebouw in ons stadje waar ik toen woonde. Mijn meester was in een erg strenge bui door een grote fout die ik…. Wat een heerlijke lente dag en wat een geluk dat ik mezelf een vrije dag had gegeven. Ik ben zelfstandig ondernemer en dan kan dus zelf…. Na het aan moeten horen van verhalen van vrienden over hun ervaring met online daten en alle dates die zij hebben ondergaan, moest ik er uiteindelijk….

Dit voorval speelde zich vorig jaar af toen het zo warm was. Ik, Jan, ben een dominante man en daar heeft Maaike, mijn vrouw, geen enkel…. Na het diner gingen we terug naar onze kamer, even nog een keer lekker douchen. Terwijl Louise in de douche stond werd er op de deur…. De afspraak Ik stuurde een bericht aan mijn nieuwe slavin: Hoofdstuk 1 — Hoe het allemaal begonnen is. Ik zal mij even voorstellen, ik ben Meester E, heb verschillende slavinnen en behandel deze respectvol.

Ik werd wakker en ik zat naakt vastgebonden in het midden van een kamer. Achter me was een deur, maar ik kon niet kijken. Betrapt en gestraft Hoi ik weet niet zo goed hoe ik moet beginnen. Zal mij voor stellen. Ik ben Evelien, drieëndertig jaar jong. Waar zal ik beginnen.. Ik hou van een zekere pijn, gedomineerd worden. Mijn man is een…. De dag met Direct-2 Het is ochtend en Arabelle wordt wakker na heerlijk gedroomd en geslapen te hebben.

Ze kijkt op de klok en ziet dat…. Ik open de deur van de kamer. Er brandt 1 lichtje helemaal achter in de kamer. Ik loop richting het licht toe en kijk wat er…. Het was een mooie zomerse zaterdagavond, op de dag dat ik mijn 18e verjaardag vierde. Mijn ouders hadden hiervoor een tuinfeest georganiseerd, en het was gezellig…. Het is een warme zomer ik was net van vakantie weer gekomen. De hele vakantie had ik niet aan sex gedaan met mijn vrouw, we waren…. Een bi-man Jan reageert op een advertentie van een stel.

Wonder boven wonder krijgt hij ook nog antwoord op zijn reactie. Hij wordt uitgenodigd bij het…. Het bevalt Bart uitstekend in zijn nieuwe job: Met zijn kamergenoot kan hij het prima vinden en er lopen…. Het was woensdagavond Het was Olivia, de mooie uit Bonaire afkomstige vrouw, die ik drie weken ervoor had ontmoet. Allereerst, dit hele verhaal is pure fictie. Maar wel eentje die ik al lang heb.

Zelf ben ik een man van…. Je denkt alleen thuis te zijn. Je zit achter je laptop met alleen een bh aan die je ook nog omhoog hebt. Voor de rest heb…. Hotel Bellevue vervolg Arabelle ziet nu de dollartekens in haar ogen, maar weet ook dat zij geen keuze heeft als slavin van Meester Extreme en gaat…. Hiervoor had ik een mooie fotocamera meegenomen, om…. Jonas, de 20 jarige broer van Marijke, mijn beste vriendin, kwam naar me toe. Kom je mee met Lan en mij spelen? Gerard zuchtte en deed de gordijnen dicht.

Hij had nog wel zin te gaan stappen, maar…. Hoe zal ik beginnen. Wel, ik ben een normaal gebouwd persoontje. Een jaartje geleden heb ik een meesteres leren kennen waar ik enorm…. Fickie, spitst zijn oren. En ik blijf ook staan…. Het is alweer een jaartje later, als ik Bert weer bij het klooster aanbel. Ik was nu op vakantie in Limburg.

Het was een beetje een…. Daar lig je dan, sexy zwart lingerie setje aan waar je cupje D mooi in uit komt een string die mooi om je billen valt. Het is al weer een paar maanden later als ik, Bert, voor het werk weer naar Limburg moet.

En op de terug weg rij ik langs…. Na dat ik die ouwe Truida lekker geneukt had, ben ik naar huis gefiets en haar gebeld. In een flits gaat er door me heen.. Laatst loop ik, Bas, bij Albert Heijn en valt mijn oog op het prikbord, Daar staat en een onvast handschrift een advertentie, Gezocht, Jongeman tot max,….

Geneukt door hermafrodiet Ik, een stevige bouwvakker werd op een klus uitgestuurd voor een verbouwing. Daar aangekomen werd de deur opengedaan door een heerlijke verschijning…. Sinds ik bij Lena op de zolderkamer woon, kan ik het niet voor neuken. Lena is zo belust op sex!! Ze heeft me nu aangeboden dat…. Onlangs moest ik met het o. Ja dat is een hele reis als je geen auto hebt.

Eerst met een bus dan de…. Na een lange werkdag, is het een verademing om er even met de hond eruit te gaan. Ik ben ook de jongste niet meer met mijn…. Na die heerlijke nacht met Joop in de truck en het telefoontjes van Esmee. Gaan we op weg naar Italie. We moeten lossen in Turijn zegt…. Ik draaide Anna om zoals ik had gezegd.

Ze lag met haar kont nu omhoog. Ik ga je weer…. Arabelle stapt uit bed, maakt zichzelf een ontbijtje, en gaat daarna douchen, daarbij de piercing aanrakend, waardoor zij geil begint te worden. Haar vinger verdwijnt in…. Bij toeval was ik er achtergekomen dat Anna smoorverliefd op mij was. Ik was op dat moment zonder relatie en was niet echt verliefd op haar…. Na verloop van tijd komt Arabelle thuis, parkeert de auto voor de deur en loopt naar haar woning.

Bij de voordeur vergeet Arabelle haar jurkje uit…. Hi, ik ben Gea. Ik ben van middelbare leeftijd. En ik ben dol op sex en dan het liefst in het openbare ruimtes of gewoon buiten…. Hallo lezers, dit wordt mijn eerste verhaal.

Een waargebeurd verhaal wat mij echt is overkomen. Ik zal me even voorstellen: Hi, ik zal me even voorstellen mijn naam is Jack ik ben 42 en altijd uit op een neukpartij. Dan maakt kleur, dun, dik, oud, of…. Na deze geile ontmoeting in het bos met Fina en Ankie, ben ik naar huis gegaan. Daar kwamen alle emoties met de twee dames weer los…. Het is al zeker dertig jaar geleden toen dit afspeelde.

Inge scheurt Arabelle haar blouse open en knipt de schouders los en de dikke Tieten van Arabelle staan fier vooruit, en haar Tepels groeien. Na heel vaak te hebben gereageerd op advertenties besloot ik er maar een zelf te plaatsen, man zoekt liefst incontinente slons voor seks relatie leeftijd en….

Ik loop op een noch warme zomeravond nog een stukje het bos. Ik woon aan de rand van het bos. In het vorige deel vertelde ik al dat mijn dochter een slaapfeestje geeft met 4 vriendinnen en een vriend. Nadat we in Spanje zijn aangekomen. Wat hebben wat gegeten en gedronken. Zijn we gedrieën naar de kamer gegaan. Maar van neuken, is niet veel meer…. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online!

Mijn nieuwe meesteres donderdag 14 juni in Extreem waardering: Mijn SM ervaring vrijdag 8 juni in Extreem waardering: Zich zelf verraden zaterdag 5 mei in Extreem waardering: Mijn vriendin door twee donkere jongens geneukt zaterdag 28 april in Extreem waardering: Jenny mag knappe lingerie vertegenwoordiger belonen dinsdag 24 april in Extreem waardering: Jeffrey ondergaat metamorfose vrijdag 20 april in Extreem waardering: Wraak op dorpsgenoten 6 De dokter en de notaris donderdag 19 april in Extreem waardering: Wraak op dorpsgenoten 5 De veldwachter woensdag 18 april in Extreem waardering: Mijn schatje is nymphomane woensdag 18 april in Extreem waardering: Ontmaagd door de Pastoor donderdag 12 april in Extreem , Korte verhalen waardering: De sauna loopt uit de hand zaterdag 7 april in Extreem waardering: Uitgedaagd door fitness instructrice 9 Lovense voor de verliezer dinsdag 3 april in Extreem waardering: Uitgedaagd door fitness instructrice 7 Jeffrey maakt kennis met het slangenmens donderdag 29 maart in Extreem waardering: Gehoorzaam maandag 26 maart in Extreem waardering: Management meeting 2 1 op 1 met de directeur woensdag 21 maart in Extreem waardering: De man en zijn macht..

Ze wilde grof genomen worden, hij moest haar slaan op haar billen hij moest hard trekken aan haar tepels. Ze begon zelfs te verlangen verlangen naar zijn lul in haar strakke kontje. Waar was ze in hemelsnaam mee bezig dacht ze? Ze was verkracht door haar eigen man weliswaar maar toch in haar kontje, hij dwong haar tot handelingen die ze niet wilde, en toch werd ze bloedgeil en wilde ze meer. Toen hij haar kutje opeens vulde met zijn keiharde lul en haar razendsnel neukte had ze geen tijd meer voor haar gedachten.

Hij had zijn riem weer gepakt en na een paar voorzichtige slagen begon hij het met steeds meer kracht te doen. Ze kromp af en toe in elkaar van de pijn maar de pijn veroorzaakte ook genot. Het genot overheerste en toen hij de riem weggooide en haar met zijn handen begon te bewerken kwam ze klaar.

Terwijl zij klaar kwam verkrampte haar lichaam dusdanig dat ook hij zich niet kon inhouden en spoot haart kutje vol. Hij bleef nog even lekker na stoten in haar en trok toen zijn slapper wordend lid uit haar. Tot haar eigen verbazing gehoorzaamde ze blindelings en haastte zich. Boven aan gekomen wou ze eerst gebruik maken van het toilet maar een woedende stem van Kees gebood haar in de slaapkamer.

Timide antwoordde ze “Plassen” met haar ogen naar beneden gewend. Een keiharde klap met zijn striemende riem op haar billen volgde, ze kromp in een van de pijn maar nog meer van zijn woorden. Ik bepaal wat er hier gebeurd, ik bepaal wat jij eet, drinkt, wanneer en waar je plast.

Ik bepaal wat voor kleding je draagt en vanaf nu af aan ben je naakt wanneer ik thuis ben. Ik wil jouw smerige kutje kunnen bevoelen wanneer ik wil, naar je tieten kijken wanneer ik wil. Jij bent mijn bezit, niets meer en niets minder. Als ik je wil neuken dan neuk ik je.

Zin of geen zin hebben telt voor jou niet meer. Jij wou zonder mijn toestemming gaan plassen? Dan heb ik een passende straf voor je, als je het me het had gevraagd had ik je misschien toestemming gegeven, ik zeg misschien, omdat ik daarvoor geil genoeg voor wil zijn omdat te willen zien, nu heb ik daar geen zin meer in en zal je moeten wachten. Tot haar verbazing neukte hij haar niet maar hield zijn stijver wordend lid stil in haar.

Pas toen ze zijn lul voelde opzwellen en schokken begreep ze wat hij van plan was. Het was een lange keiharde straal wat in haar kutje spoot, het was niet vergelijken met zijn klaarkomen in haar.

Dit was veel anders, en vele malen heter dan zijn zaad. Het leek wel alsof er een brandende brandweerspuit in haar spoot. En alhoewel ze zich nu ontzettend gebruikt voelde en misschien wel juist daardoor en zij ongemakkelijk lag werd ze er geil van. Jezus wat was dat een apart gevoel, zijn hete stralen in haar maakten dat ze gewoon bijna klaarkwam. Toen hij haar beval haar mond te openen deed ze dat blindelings, hij trok zijn lul uit haar en alles wat hij in haar had gespoten spoot omhoog de lucht in en kwam op haar terecht.

Hij trok haar onderlichaam zo omhoog dat het ook op haar gezicht en in haar geopende mond terecht kwam. Ze was verrast door de smaak ze vond het niet eens vies. Om mijn god wat voelde ze zich gebruikt en wat genoot ze ervan. Hij had enkele stralen over en mikte die op haar geopende kutje en klitje.

De tweede straal op haar klitje veroorzaakte bij haar een orgasme. Toen hij zijn lul voor haar geopende mond hield aarzelde ze geen moment en zoog er aan of haar leven er vanaf hing.

Hij pakte haar hardhandig vast en hield haar hoofd stil, het duurde even maar toen voelde ze zijn hete vocht in haar mond stromen en ze dronk het gretig op. Het was niet veel want hij had zich al geleegd in haar kutje en ze voelde een gevoel van spijt dat hij klaar was. Ze bleef echter zuigen tot zijn lid weer volledig stijf was en hij weer begon te kreunen.

Haar blaas was inmiddels tot het uiterste gespannen en ze kon zich op een gegeven moment niet anders doen dan zicht te concentreren om het niet te laten lopen.

Toen ze dit heel voorzichtig aangaf was hij mild voor haar en sloeg haar niet te hard omdat ze iets vroeg. Hij stuurde haar naar de logeerkamer en gebood haar daar te wachten.

Met samengeknepen benen liep ze daar naar toe en ging daar liggen zoals hij geboden had. Hij liet haar niet lang wachten en schoof 4 kussen onder haar billen. Hij nam plaats tussen haar benen en tilde die toen hoog op zodat ze bijna verticaal lag steunend op haar hoofd en nek. Hij ondersteunde haar benen zodat ze zich kon ontspannen en toe hij hardhandig op haar buik drukte kwam het onmiddellijk. Haar hete stralen kwamen op haar eigen lichaam en zelfs op haar gezicht terecht en ze opende automatisch haar mond in een poging zoveel mogelijk op te vangen.

Tevreden zag ze de geile blik op zijn gezicht toen hij het ingespannen zat te volgen. Dat maakte haar zo trots en geil dat ze zelf zijn lul beetpakte en in haar geile en kletsnatte kutje bracht. Zijn zaad volgde na twee stoten. Het logeerbed was klets en kletsnat en ze verhuisden na een korte douche van hem naar de slaapkamer.

Hij stond haar niet toe om ook te douchen, ze mocht zich alleen afdrogen. Toen ze de slaapkamer in kwam zag ze dat hij de kussens anders had neergelegd, haar kussens lagen nu bij het voeteinde. Ze bleef naast het bed staan tot hij er in lag en wachtte tot ze toestemming kreeg om in bed te stappen.

Hij sloeg het dekbed voor haar open en toen ze lag schoof hij zijn zachte lid in haar mond en speelde wat met haar poesje tot ze in slaap vielen. Ze sliep onrustig en lag veel na te denken, het ene moment voelde ze zich euforisch voor het genot wat ze hem had gegeven en zelf had beleefd en het andere moment voelde ze zich tot op het bot vernederd over wat hij met haar deze avond had gedaan.

Toen ze tegen de vroege ochtend weer ontwaakte en zijn lid in volle glorie vlak voor haar gezicht zag aarzelde ze geen moment en begon hem voorzichtig te pijpen. Vlak voordat hij klaarkwam werd hij wakker en drukte hij zijn gezicht op haar poesje en begon haar te likken. Zijn warme zaad in haar mond vervulde haar met trots, en ze slikte het gretig door. Gelukkig bleef hij haar likken en ze voelde een orgasme opkomen.

Op het moment dat zij bijna klaarkwam begon zijn lul te schokken en spoot de hete plas haar mond binnen. Ze werd er door verrast maar zoog het gulzig naar binnen. Oo mijn god dacht ze wat is dit geil. Het feit dat hij haar zo gebruikte maakte haar alleen maar geiler. Ze bleef voorzichtig zuigen aan zijn lid die niet echt veel slapper werd terwijl hij haar bleef likken en vingeren. Toen ze haar tweede orgasme achter elkaar beleefde draaide hij haar ruw om en ging boven op haar liggen terwijl hij haar benen wijd uit elkaar deed en wat omhoog hield.

In dit standje raakte zijn keiharde lul haar zo diep van binnen en de manier waarop hij haar benen vasthield maakte dat het voelde alsof ze verkracht werd.

Ze deed haar ogen dicht en fantaseerde dat ze nu vast gebonden lag en bruut werd genomen door een vreemde man. Die gedacht maakte dat toen ze Kees zijn eikel voelde opzwellen ten teken dat hij klaarkwam zij ook weer een orgasme beleefde.

Ze voelde hoe Kees haar kutje volspoot met zijn warme zaad, er leek wel geen einde aan te komen zolang spoot hij. Toen hij eindelijk van haar afrolde gaf hij haar een slipje wat ze dankbaar aantrok, hij wilde niet dat het bed nat werd en liet haar nog even zijn lul schoonzuigen, waarna ze beiden weer in slaap vielen.

Toen ze wakker werd een paar uur later schrok ze, verdomme nu was ze veel te laat voor haar werk. Ze wilde zich uit bed haasten toen ze het briefje van Kees op het nachtkastje zag, hij had haar al ziek gemeld en wat volgde was een hele waslijst aan instructies. Nadat ze alles had gelezen draaide ze zich lekker om in bed en besloot te genieten van haar onverwachte vrije dag. Slapen kon ze niet meer, ze was daar veel te onrustig voor, en te geil.

Jezus wat verlangde ze naar het moment dat hij thuis zou komen. Ze nam de hele nacht in haar gedachten nog eens door en werd er alleen maar bloedgeiler van. Voorzichtig legde ze haar hand op haar poesje en schrok gewoon wat ze voelde. Haar lippen waren zo opgezet dat ze snel ging kijken of ze toch niet ongesteld was geworden. Aangezien ze een zwart slipje aanhad wat wel erg zeiknat was van al hun sappen had ze daar niet veel aan. Ze nam niet eens de moeite om dat te doen met een papiertje maar bracht gewoon haar vingers diep in zich wat gelijk een siddering veroorzaakte door haar lichaam.

Toen ze die eruit haalde en ze bekeek waren die nog steeds schoon en roken naar haar eigen geilheid en naar kees zijn zaad. Ze duwde snel haar vingers weer terug maar ook al was het een prettig gevoel het was niet te vergelijke met wanneer kees haar daar penetreerde. Ze schrok er van hoe wijd ze was, ze hoopte dat haar kutje gedurende de dag iets zou herstellen want anders zou kees er maar weinig van voelen als hij haar daar zou neuken.

Als hij haar daar zou neuken dacht ze wrang, ze haalde een vinger uit haar kutje en zette die tegen haar kontje aan. Haar eigen lichaamsvocht en kees zijn zaad maakte dat haar vinger zo glibberig was dat die zonder problemen en pijn naar binnen schoot. Ze begon zicht zelf nu te neuken met twee vingers in haar kutje en een in haar kontje maar dat voelde niet bevredigend aan. Pas toen ze het aandurfde om twee vingers in haar kontje in te brengen schoot er een scheut van genot door haar lichaam.

Ze pakte haar mobiel en smste kees wat ze aan het doen was en hoe ze naar hem verlangde, dat ze door hem in alle gaatje gevuld wilde worden, dat hij overal zijn lichaamssappen mocht spuiten waar en wanneer hij wou.

Ook voegde ze eraan toe dat ze zijn verbod om niet klaar te komen zou nakomen maar dat ze hoopte dat ze het snel weer samen konden beleven en dat ze er genoegen in schepte om ook alleen hem klaar te maken. In haar tweede smsje vroeg ze toestemming om naar het toilet te gaan want haar blaas was erg gevuld door alles want ze had gedronken en had ingeslikt de laatste nacht. Zijn smsje terug was kort en krachtig. Voorzichtig lopend ging ze op zoek naar hun DVD-camera en installeerde die op de logeer kamer.

Na een beetje heen en weer schuiven van het meubilair had ze de juiste positie gevonden en was haar blote lichaam erg goed in beeld. Het wond haar op om dit filmpje voor hem te maken en besloot om eerst wat voor de camera wat met zich zelf te spelen. Ze had zoals Kees eerder had gedaan een paar kussen onder haar billen geschoven zodat haar onderlichaam om hoog stak, als ze haar hoofd optilde kon ze zelfs haar eigen kutje van dichtbij zien.

Dat wond haar zo op dat ze drie vingers tegelijk in haar kutje ramde, ze was nog steeds erg natter en werd alleen maar natter. Ze voelde hoe haar geile sappen langs haar bilnaad stroomden en toen ze haar pink tegen haar sterretje drukte floepte die er zo in. Steeds sneller bewoog ze haar vingers in haar tot ze bijna klaar kwam. Net op tijd besefte ze dat dit niet de bedoeling was en haalde snel haar vingers er uit en probeerde te ontspannen.

Ze hield zelf haar benen vast en bracht haar hoofd zo dicht mogelijk naar haar poesje toe. Het duurde lang voordat het kwam maar toen het eenmaal op gang was was ze niet meer te stoppen. Straal na straal spoot uit haar hete kutje en ze probeerde zoveel mogelijk met haar mond op te vangen. Ooh wat maakte dit haar geil en zonder na te denken ramde ze een paar vingers in haar spuitende kutje. Haar plas spoot alle kanten op maar ze vond het geweldig.

Het was zon lekker gevoel om te voelen hoe het spoot. Bij de laatste stralen maakte ze een prop van haar slipje en stopte die tussen haar lipjes en toen die helemaal doorweekt was haalde ze hem eruit en hield hem voor haar neus. Hij rook scherp naar kees zijn zaad en naar haar ochtend urine. Toen ze eindelijk helemaal leeg was likte ze haar vingers vlak voor de camera af en stopte toen met filmen. Ze deed het slipje weer aan en sloot toen de camera aan op de pc en stuurde het filmpje naar kees zijn kantoor.

Aan het smsje “ga slapen” gaf ze dankbaar gevolg en ze werd pas wakker toen hij binnenkwam en haar beetpakte. Kees dwong haar op haar rug en spreidde haar benen en ramde in een keer zijn lul in haar, het was een beetje waarvoor zij bang was geweest haar kutje was zo nat dat ze hem minder voelde dan anders, misschien dat het voor hem ook zo voelde want hij draaide zich al snel om en begon haar te likken. Ze pijpte hem maar kon vanwege dit standje hem niet zo lekker pijpen dan wanneer zij bovenop lag.

Ze besloot om zijn lul met haar hand te bewerken en begon zijn ballen te likken. Al snel realiseerde ze zich dat ze dit nog eigenlijk nog nooit had gedaan.

Zij was altijd degene die bovenop lag maar Kees reageerde enthousiast op haar tong die met zijn ballen speelde en begon haar wild te vingeren. Hij had zijn ellebogen onder haar benen geplaatst zodat haar benen helemaal opgetrokken waren en haar kutje wijd open stond. Hij penetreerde haar nu met drie vingers tegelijk en toen hij daar een vierde bij stak merkte ze aan zijn ademhaling dat het hem waanzinnig op wond. Hij ging wat verzitten zodat hij er nog beter bij kon en toen haar tong daardoor door zijn bilnaad ging trok er een siddering door zijn lichaam van genot.

Ze aarzelde even om hem ook daar te likken maar toen ze er aan terug dacht wat voor een vreemd gevoel het voor haar was geweest om zijn tong op haar sterretje te voelen bedacht ze zich geen moment en liet haar tong door heel zijn bilnaad gaan. Ze maakte met haar tong een nat spoor van zijn ballen naar zijn kontje en verder en weer terug. Zijn lichaam schokte elke keer wanneer ze zijn sterretje aanraakte en dat maakte haar zo verschrikkelijk bloedgeil dat ze het gevoel had dat kutje overstroomde.

Ze voelde hoe hij zijn vingers smeerde aan haar natte kutje en schoof toen ze wist niet hoeveel vingers in haar. Ze voelde hoe haar kutje opgerekt werd door zijn pompende vingers. Hij drukte zijn onderlichaam stevig op haar gezicht zodat ze niets anders kon doen dan zijn kontje likken. Wat hij met haar deed maakte haar zo geil dat ze hem gewoon begon te neuken met haar tong. Hij schoof haar benen nog iets wijder uit elkaar en omhoog en vulde haar kutje toen compleet. Het duurde even voordat ze besefte wat hij deed, hij schoof gewoon heel zijn hand in haar.

Om mijn god al haar adem werd uit haar lichaam geperst toen hij heel zijn hand in haar bracht. Ze voelde zich vreselijk opgerekt maar het maakte haar bloedgeil en ze bewoog haar onderlichaam voorzichtig heen en weer totdat hij haar echt begon te neuken met zijn hand. Hij bewoog intussen met zijn lul tussen haar borsten terwijl hij zijn hand steeds sneller in en uit haar bewoog. Ze voelde zich zo verschrikkelijk gevuld. Ze kwamen beiden tegelijk klaar en het was voor haar het hevigste orgasme ooit, ze verloor de totale controle over haar lichaam en ze voelde hoe haar hete plas over zijn pompende hand spoot.

Zijn warme zaad spoot over haar buik en toen hij haar voorzichtig bleef vingeren ebten de orgasmen langzaam weg. Het leek wel alsof ze steeds heftiger klaarkwam. En zo ging het weken door tot dit moment. Ze ging zitten op het terras en genoot van de warme zonnestralen over haar lichaam. Ze dommelde wat weg en schrok op van een geluid dicht bij haar.

John de buurman zat ongegeneerd op twee meter afstand op zijn knieën naar haar geopende benen te kijken ondertussen met zijn hand wrijvend over de plek in zijn broek waar zijn lid zich duidelijk aftekende.

Linda wist niet hoe ze moest reageren maar voelde plotseling een woedebui opkomen. Hoe haalde die gek zich in het hoofd om in hun tuin te komen? Nu was hij een grens over gegaan. Ondanks haar woede vroeg ze beheerst wat hij daar eigenlijk dacht daar te doen, ondertussen haar benen sluitend voor zijn begerige ogen.

Zijn antwoord schokte haar en deed haar woede in tweede instantie alleen maar toenemen. Maar in eerste instantie gaf ze gevolg aan zijn opdracht om haar benen weer open te doen en hield ze zelfs haar slipje opzij zodat hij haar poesje kon zien.

Toen ze besefte wat ze deed voelde ze zich zo vernederd, alleen Kees mocht haar zulke opdrachten geven, niet die lamlul van een buurman. Ze stond op het punt om op te staan en hem een ongelooflijke harde klap voor zijn bek te geven toen een plannetje zich in haar hoofd begon te ontwikkelen.

Ze wou hem vernederen en dat zou ze doen ook. Ze wist nog niet hoe maar ze wilde het nu. Ze besloot zichzelf wat tijd te geven door hem wat uit te dagen. Ze deed haar benen open en dicht en begon de touwtjes in handen te nemen. Ze vroeg hem of hij meer wou zien, misschien wel meer zou willen voelen en hij knikte bevestigend. Ze had een ouderwetse fluitketel zodat ze op tijd gewaarschuwd zou worden voor zijn terug komst.

Het idee begon vastere vormen aan te nemen. Zoals zij de slavin was van Kees zou ze van John haar persoonlijke slaaf maken.

Ze stond op om naar het toilet te gaan toen ze zich bedacht en besloot Kees te bellen. Zij legde de situatie uit aan Kees en gaf aan dat zij het zat was om door de buurman begluurd te worden, en dat hij veel te ver was gegaan door in hun tuin te komen en haar te gebieden.

Ze was van Kees en niemand anders. Kees zou proberen vrij te nemen, hij stond haar toe dat John haar zou likken en vingeren maar meer niet. Toen John de tuin in kwam met een dampende pot thee stuurde ze hem terug naar binnen voor een fles water.

Niet dat ze zon dorst had maar ze wilde drinken, vooral veel drinken. Ze vertelde hem dat hij op zijn knieën voor haar moest plaats nemen op een meter afstand. Tergend langzaam trok ze haar slipje uit en gunde hem een uitzicht op haar fraai gewelfde billen door rond te draaien en haar badjas omhoog te trekken. Ze wierp hem haar slipje toe en beval hem om er aan te ruiken. Hij luisterde gedwee en ze ging verder, ze eiste dat hij het over zijn hoofd zou trekken zodat hij het zou blijven ruiken ook al gebruikte hij zijn handen, en oja, dat wilde ze.

De gedachte maakte haar bloedgeil, de gedachte dat zij de controle had, dat zij kon gebieden wat zij wilde. En ook al vond ze John qua persoon een oetlul, hij was wel een aantrekkelijke gespierde man.

Ze was eigenlijk wel benieuwd hoe zijn lid er uit zou zien en verbaasd over haar eigen toon gebood ze hem om hem te tonen. Zonder zijn ogen een ogenblik van haar poesje af te halen ontdeed John zich van zijn broek en slip. Linda schrok gewoon wat ze zag, hij bij het uitdelen niet bepaald achteraan gestaan.

Hij was niet alleen lang maar ook erg dik. Hij zag er trouwens wel wat belachelijk uit zo met dat slipje zo onder zijn neus en op zijn mond.

Ze had inmiddels de fles water inmiddels leeg en was ook al toe aan haar vierde kop thee, ze dronk het gulzig ook al voelde de aandrang groeien.

Ze wist niet of ze het nog veel langer vol kon houden omdat ze rechtstreeks vanuit bed naar de tuin was gegaan en ze ook vannacht het nodige gedronken had. Ze moest en zou zich snel moeten legen.

Op dat moment trilde haar mobieltje omdat ze een smsje had, ze gebood John om dichter bij te komen en zijn tong wat werk te laten doen. Hij begon goed door eerst de binnenkant van haar dijen te likken en langzaam hogerop te gaan. Ze las intussen het smsje met plezier: Ze gebood John om te gaan liggen en ging ton hij eenmaal lag ging ze met haar poesje recht op zijn gezicht zitten. Hij begon haar driftig te likken maar een ferme ruk aan zijn weelderige haardos was genoeg om hem duidelijk te maken dat zij bepaalde.

Ze genoot nu van de macht en besloot nu over te gaan tot de vuurdoop, als hij dit zou slikken, had ze hem. Ze spreidde haar benen en voelde hoe haar lipjes open gingen staan en voelde hoe druppels geil en waarschijnlijk Kees zijn zaad in zijn mond terecht kwamen. Ze plaatste zijn handen op haar billen en de hares op haar buik.

Die aansporing had ze even nodig, maar toen kon ze zich laten gaan.. De ontzettende druk op haar blaas gaf had een enorme seksuele spanning in haar lichaam opgebouwd. Na twee voorzichtige druppels die ze er met moeite had uitgeperst kwam het nu met stralen tegelijk Het voelen van zijn geopende mond op haar spuitende kutje was voor haar genoeg om bij elke straal klaar te komen, het was een doorlopend orgasme voor haar.

Hij had zijn tong diep tussen haar lipjes stilgehouden en omdat ze boven op hem zat kon hij niet anders doen dan alles in te slikken. Straal na straal kwam in zijn geopende mond. De gedachte dat hij nu haar kutje leegzoog wond haar erg op. Ze verhief zich van zijn zuigende mond en spoot zo over zijn gezicht en bovenlichaam heen.

Ze genoot oh zich zelf zo boven hem te legen. Toen ze voelde dat haar blaas bijna leeg was liet ze zich snel weer op zijn gezicht zakken en bij de eerste aanraking van zijn tong met haar klitje kwam ze al weer klaar. Ze probeerde om het hem niet te laten merken en liet hem doorlikken. Ze keek naar boven om te kijken of ze Iva zag maar die had inmiddels beneden een betere camera positie in genomen.

Ze wist niet of haar ogen haar bedrogen maar terwijl die filmde bewoog haar hand tussen haar bene heen en weer. Linda besloot als ze klaar met John was om Iva het zelfde genot te geven. Hoe en wat wist ze nog niet, ze wilde eerst nog langer genieten van ie tong tussen haar lipjes. Genieten van het feit dat zij degene was die besliste wat er gebeurde. Haar kutje had even genoeg van zijn tong en zij nam weer plaats in haar stoel en liet hem haar tepels verwennen.

Toen hij niet snel genoeg reageerde op haar woorden gaf ze hem een harde klap in zijn gezicht en greep zijn ballen vast in een voor hem pijnlijke greep. Ze stond op en pakte John’s lul beet en leidde hem zo geblinddoekt naar binnen en naar boven naar hun slaapkamer en bond hem vast in het tuigje aan de muur. Ze pakte de zweep en sloeg hem een paar keer hard op zijn billen voordat ze de slaapkamer verliet en een fototoestel opzocht.

Ze doodde de tijd met het nemen van foto's van John in vernederende posities wat haar een duivels genoegen gaf. Om hem heet te houden mocht hij af en toe aan paar poesje ruiken. Toen haar telefoon een zachte trilling liet horen dat er weer een sms was ging er spanning door haar heen. De woorden van Kees “ik ben er, kom naar beneden kus” deed wat van de spanning wegnemen. Ze was toch wat bang dat hij haar hardhanding zou straffen maar die angst was ongegrond.

Hij vond dat ze het goed had aangepakt en als beloning had hij wat voor haar gekocht. Wat liet hij nog niet weten. Kees moest moeite doen om niet in luidkeels lachen uit te barsten. Er zaten twee voorbinddildo's in, een dubbele en een enkele.

Terwijl ze hem terug kuste maakte ze zijn broek open en toen ze zijn stijve lul voelde kreunde ze met geile stem: Kees tilde haar op en zette haar op het aanrecht en begon haar tot haar verbazing eerst klaar te likken.

In het begin deed hij het stiekem maar sinds zij en kees een SM relatie De opdrachten die kees haar verstrekte beperkten zich niet tot binnenshuis. Ze verlangde naar zijn lekkere lul in haar geile kutje en zijn tong op haar tepels of lipjes. Hier vind je extreme bdsm verhalen over bondage, Sadomasochisme (SM) en Geile domina's geven hun subjes gewaagde opdrachten die zij tot uitvoering. 13 mei Ik ben bisexueel en hou van BDSM en kinky opdrachten. Ik mocht de GSM op luidspreker zetten en kon dan lekker opdrachten voor haar.

Negerin sex date shemale