Sex in de manege lekkend kutje

sex in de manege lekkend kutje

Ondertussen ramde de hengst zijn grote neukstaaf in dampende grot van de merrie. Even later spoot hij zijn stralen sperma in die kut. Even bleef hij op haar rug hangen en de stralen geil liepen uit haar lijf. Dan op het moment dat Fraukje mijn lul stevig kneep met haar holspieren, omdat ze reusachtig klaar kwam, zakte de hengst van de merrie af en golvend stroomde zijn geil uit haar kramende kut en mijn geil in Fraukjes hete reet.

Nu keek de boer ons lachend aan, stapte met de hengst naar het hek waaraan hij hem vastzette. Stapte daarna over het hek en kwam naar ons toe. Dan zei hij 'Zo ik zie dat jullie genoten hebben maar ik zou het sportief vinden als ik ook aan mijn trekken kon komen, misschien heb ik dan nog wel een verrassing voor jullie op de boerderij".

Fraukje nog steeds in haar blote kont en bloedgeil wilde eerst weten wat die verrassing was voor ze met hem begon te geilen. Maar de boer, Bart heette hij, vond dat het dan geen verrassing meer was en wilde al weer weggaan, maar Fraukje riep " nou vooruit dan maar en ging op haar knieën zitten, haalde de half harde pik van Bart uit zijn overall en begon er heftig op te zuigen.

Zienderogen nam de lengte en omvang van zijn leuter toe en werd zo groot dat ik me met mijn 20 cm een beetje begon te schamen. Bart was kennelijk van het gedoe met de paarden en de aanblik van ons neukende en vingerend ook behoorlijk heet geworden, want al erg snel schokten zijn heupen alsof hij heen en weer werd geschud spoot zijn dikke straal geil in Fraukjes mond.

Het liep met dikke stralen uit haar mondhoeken naar beneden zo langs haar hals in haar bloesje. Meteen trok hij zijn lul uit haar mond, floepte hem zijn broek in en zei "KOM" Klauterde over het hek, maakte de hengst los steeg op en reed weg. We keken elkaar eens aan, haalden onze schouders op en reden toch maar achter hem aan.

Ik was nieuwsgierig wat ons te wachten stond, maar dat het een geile belevenis zou worden stond wel vast. Door deze gedachten groeide mijn lul weer in mijn broek en omdat dat niet makkelijk zat op het zadel moest ik op de pedalen gaan staan. Fraukje keek om en zei "Hee waarom sta je we gaan toch niet berg op en meteen zag ze waarom ik stond.

Intussen waren we bij de boerderij van Bart aangekomen en zonder van het paard af te stappen reed hij zo de stal in. Wij er achteraan, halverwege de stal was een box waarin hij na afgestegen te zijn de hengst stalde, hem een flinke voer hooi gaf terwijl hij zei "Zo dat heb je wel verdiend, als al je zaad nou maar op de goeie plek komt".

In een hoek van de stal was een kleinere box waar een ezel instond. Langzamerhand ging zijn hand naar zijn kruis tot hij de grote zak met ballen in zijn hand had, die hij begon te masseren.

Direct zakte de penis van de ezel uit de schacht en groeide uit tot een geweldige lengte die ik van zo'n klein dier niet had verwacht. Fraukje stond met ogen als schotels te kijken hoe Bart nu de lul in zijn hand nam en zachtjes begon af te trekken.

Nu liet Bart de leuter los en vroeg aan Fraukje durf je die paal in je kut te nemen. Nou als Niels het niet erg vind wil ik dolgraag door die paal genomen worden zei ze.

Ik was door dit alles zo enorm geil geworden dat ik het best vond, al zou ze door een olifant genaaid worden. Bart sjouwde een baal hooi de box van de ezel, die Petrus bleek te heten, in en spreidde daar een grote linnen zak over heen.

Als jij nu naakt hierop ga liggen en je benen spreidt zal ik zorgen dat je die dikke lul in je hete kut krijgt, zei Bart. Fraukje begon zich uit te kleden Bart greep ergens vanachter een balk een stopfles met wat gore lappen. Toen Fraukje zich had uitgekleed smeerde Bart die lappen Over haar billen en buik. Nog voor hij die vodden weer in de stopfles had gedaan, snoof Petrus een paar keer en zijn dikke tamp werd nog harder en kletste tegen zijn buik.

Ze had buitengewone aandacht voor het geslacht van de hond. Gebiologeerd keek ze naar de zwiepende zak en de gladde lul die uit de schacht was geschoven. Zo anders dan een mannenlul dacht ze bij zich zelf. Grijs- blauwig en glad met honderden kleine bloedadertjes. De top niet helmvormig maar afgeplat met een soort tuitje eraan.

En wat helemaal raar was dat de snikkel van Zorro aan de punt het dikst was en aan de schacht juist wat dunner. Het meest opmerkelijke was wel de bolvormig uitstulping wat een gevaarte. Ja en de maat natuurlijk, Zorro was goed bedeeld en zijn gevaarte was zeker een centimeter of 24 lang op volle sterkte. En zalig dik natuurlijk. Alexandra stond in tweestrijd, zou ze nou wel of zou ze nou niet.

Ze hunkerde naar een heerlijke lul in haar poesje die haar weer eens goed zou door neuken. Ze had dat al zo lang moeten ontberen. Het net bereikte orgasme was een cadeautje maar smaakte naar meer. Nog lang had ze niet genoeg. Het bloed kolkte nog door haar hoofd. Haar hormonen zaten nog in een soort achtbaan. In iedergeval had Alexandra een gelukzalig gevoel. Ze was blij dat dit gebeurd was en haar overkomen was zonder dat ze daar zelf aanstalten voor had hoeven te maken.

Zorro had het initiatief genomen en zij vond het uiteindelijk allemaal best zo. Toch besloot Alexandra het hier even bij te laten, alles even een plekje te geven. Het was allemaal wat; eerst de heerlijke hengstenlul van Damon haar paard die ze ruim een week geleden tot het einde toe gepijpt had, nu was ze langdurig en zalig tot een hevig orgasme gelikt door haar eigen hond. Het deed veel met haar enerzijds puriteinse ziel. Anderzijds ging er een wereld voor haar open en genoot ze met volle teugen van de dierlijke sexuele escapades tot nu toe.

Langzaam kwam Alexandra tot haar positieven en besloot ze van het bed op te staan. Echter Zorro had daar hele andere gedachten over. Hij draaide nog steeds onrustig rond op het bed. Zijn imponerende lul hing nog steeds in volle glorie onder zijn buik te bungelen.

Zorro blafte schel en sprong tegen de rug van Alexandra op. Een scherpe pijn van een krassende nagel voelde ze, en een lichte grom van Zorro. Door de onverwachte kracht viel Alexandra voorover, ze schrok van de felheid van haar hond en de aanval die als een verassing kwam. Zorro had op dit moment gewacht en sprong nogmaals op.

Zijn krachtige en zware lichaam landde op haar rug en zorgde er voor dat ze geen kant op kon. Alexandra lag nu voorover met haar billen in de lucht haar gezicht in het kussengedrukt met het gelaat naar 1 zijde gedraaid. Onmiddellijk voelde ze zich machteloos en ongemakkelijk, de zachte haren van de hond die haar billen beroerde en de binnenkant van haar gevoelige dijen gaven haar spontane rillingen.

Voor het eerste voelde ze nu de gladde warme hondenlul langs haar been strijken. Zorro had zijn voorpoten krachtig om haar brede heupen geslagen en hield zich stevig vast en leunde tegen haar ronde rijpe kont. De hond was inmiddels niet meer te houden en zijn lenden begonnen de eerste pompende beweging te maken, aanvankelijk nog in het luchtledige maar hierdoor tikte de top van zijn lul al een aantal keren tegen Alexandra’s schederand. Met de eerste stoten sloeg ook de paniek bij haar toe, Oh god oh jeeeezzz, dit wilde ze niet, vooral het gevoel dat ze het niet meer onder controle had bevingen haar terplekke.

Nee niet doen ik wil dit niet, foei! Tevergeefs, de meest gehoorzame hond, en Zorro was echt een uitblinker, gaf nu niet thuis. Zijn instinct had het overgenomen, alle gehoorzaamheidstrainingen waren vergeten. Volledig was hij nu gefocust op het dekken van dit teefje onder hem. Een zucht en een gilletje ontglipte aan Alexandra’s lippen. De 5e of 6e stoot van Zorro was raakt en een centimeter of 8 van de hondepenis drong haar krampende kut binnen.

Zorro begon de smaak nu goed te pakken te krijgen, hij voerde het tempo op en zijn lul kwam geleidelijk aanmerkelijk dieper in de nu lekkende en soppende milf-kut van Alexandra. Inmiddels kwam de lul bijna tot aan de bal in haar spleet, ze voelde het topje van de konische hondenpik een aantal keren stevig tegen haar baarmoedermond rammen alsof het de bedoeling was deze te open te stoten als een soort oester.

Door de dikte en diepte van de lul in haar lichaam werd de lucht uit haar longen geperst, nog had haar neukkanaal zo opgevuld aangevoeld. De wrijving langs de binnenkant van haar kutwant gaf haar een intense sensatie.

Een eerste orgasme diende zich aan maar ebde weg toen Zorro dreigde weg te glijden en zijn tempo even veranderde. De Retreiver hervond zijn greep en hervatte het razendsnelle neuktempo. De krachtige stoten raakte haar als mokerslagen. Nooit; nog nooit was ze zo hard en krachtig geneukt, ze genoot ervan. De stompe hondelul beukte op haar in, en zij genoot als de eerste de beste dekteef. Ohhh dit is zo lekker voor het vrouwtje.. Alexandra had nu een heel andere toon aangeslagen als kort daarvoor.

Door het stoten lekte er druppels van de hijgende hondentong op haar schouderblad, ze voelde het amper zo was ze gefixeert op haar genot.

Ook de lichte krassen van de hondennagels op haar rijpe heupen had ze nog geen notitie van genomen. Zorro lekte de eerste druppels voorvocht in haar toch al natte snee. De soppende geluiden waren duidelijk hoorbaar in het vertrek. Een eerste klein staaltje lekte ook uit haar gladschoren kut en drupte op het hoeslaken van het dekbed onder haar.

Zorro ging zich opmaken voor een eindsprint, zijn stoten waren ongekend hard en fel en het tempo was duizelingwekkend. Alexandra hoopte al die tijd dat de tennisbal grote zwelling van de hondelul niet bij haar binnen zou komen. Ze had er over gelezen en het maakte haar paniekerig.

De hondelul was op zich al indrukwekkend en imponerend, maar die extra klont, brrrrrr dacht ze. Al die tijd ging het goed, en genoot ze. Wat een hemels genot, ze waande zich in het paradijs. Even verslapte haar aandacht en daar tijdens die laatste stoot gebeurde het toch! Zorro stopte meteen met stoten en in haar kut nam de vuistgrote bal nog in afmeting toe. Deze vungeerde nu als een soort stop en de ruime, opengeneukte kut van Alexandra werd hermetisch afgesloten.

Wat Alexandra toen in zich voelde was onbeschrijflijk. Om geen schade aan het binnenste van haar kut te veroorzaken, bewoog ze totaal niet meer. Tegen de ronde opening van haar baarmoeder kletste wel harde stralen met hondezaad. Dit was zo’n sensationeel gevoel dat het Alexandra wederom een spontaan orgamse bezorgde. Ze stond versteld hoeveel zaad zo’n hond kon spuiten.

Haar man kreeg ooit met moeite een vingerthoedje vol, dit moest wel haast een half colaglas vol zijn. Telkens voelde ze in haar binnenste de penis-boog van Zorro aanspannen, en elke spieraanspanning van de viervoeter resulteerde in een spermastraal in haar ruime doorgeneukte grot.

Het werd Alexandra even zwart voor de ogen, het licht ging even uit gedurende enkele seconden, Zorro ondertussen nog verankerd in haar onderlichaam maakte nog enkele piepgeluiden en spastische heupbewegingen alsof hij zijn lul in haar tot de laatste druppel wilde uitschudden.

Toen Alexandra na enkele tellen weer beter bij haar postieven kwam, hoorde ze de eikenhouten vloerdelen op de overloop achter haar kraken en zwaaide de deur van haar slaapkamer open. Wat ben jij aan het doen!!???

..

Mijn pik brandde in de nauwe opening van haar hol en telkens als ze vingers in haar kut duwde kreeg ik een extra massage over mijn eikel door het dunne wandje tussen kont en kut. Ondertussen ramde de hengst zijn grote neukstaaf in dampende grot van de merrie.

Even later spoot hij zijn stralen sperma in die kut. Even bleef hij op haar rug hangen en de stralen geil liepen uit haar lijf. Dan op het moment dat Fraukje mijn lul stevig kneep met haar holspieren, omdat ze reusachtig klaar kwam, zakte de hengst van de merrie af en golvend stroomde zijn geil uit haar kramende kut en mijn geil in Fraukjes hete reet.

Nu keek de boer ons lachend aan, stapte met de hengst naar het hek waaraan hij hem vastzette. Stapte daarna over het hek en kwam naar ons toe. Dan zei hij 'Zo ik zie dat jullie genoten hebben maar ik zou het sportief vinden als ik ook aan mijn trekken kon komen, misschien heb ik dan nog wel een verrassing voor jullie op de boerderij". Fraukje nog steeds in haar blote kont en bloedgeil wilde eerst weten wat die verrassing was voor ze met hem begon te geilen.

Maar de boer, Bart heette hij, vond dat het dan geen verrassing meer was en wilde al weer weggaan, maar Fraukje riep " nou vooruit dan maar en ging op haar knieën zitten, haalde de half harde pik van Bart uit zijn overall en begon er heftig op te zuigen. Zienderogen nam de lengte en omvang van zijn leuter toe en werd zo groot dat ik me met mijn 20 cm een beetje begon te schamen. Bart was kennelijk van het gedoe met de paarden en de aanblik van ons neukende en vingerend ook behoorlijk heet geworden, want al erg snel schokten zijn heupen alsof hij heen en weer werd geschud spoot zijn dikke straal geil in Fraukjes mond.

Het liep met dikke stralen uit haar mondhoeken naar beneden zo langs haar hals in haar bloesje. Meteen trok hij zijn lul uit haar mond, floepte hem zijn broek in en zei "KOM" Klauterde over het hek, maakte de hengst los steeg op en reed weg. We keken elkaar eens aan, haalden onze schouders op en reden toch maar achter hem aan. Ik was nieuwsgierig wat ons te wachten stond, maar dat het een geile belevenis zou worden stond wel vast. Door deze gedachten groeide mijn lul weer in mijn broek en omdat dat niet makkelijk zat op het zadel moest ik op de pedalen gaan staan.

Fraukje keek om en zei "Hee waarom sta je we gaan toch niet berg op en meteen zag ze waarom ik stond. Intussen waren we bij de boerderij van Bart aangekomen en zonder van het paard af te stappen reed hij zo de stal in.

Wij er achteraan, halverwege de stal was een box waarin hij na afgestegen te zijn de hengst stalde, hem een flinke voer hooi gaf terwijl hij zei "Zo dat heb je wel verdiend, als al je zaad nou maar op de goeie plek komt". In een hoek van de stal was een kleinere box waar een ezel instond.

Langzamerhand ging zijn hand naar zijn kruis tot hij de grote zak met ballen in zijn hand had, die hij begon te masseren. Direct zakte de penis van de ezel uit de schacht en groeide uit tot een geweldige lengte die ik van zo'n klein dier niet had verwacht. Fraukje stond met ogen als schotels te kijken hoe Bart nu de lul in zijn hand nam en zachtjes begon af te trekken.

Nu liet Bart de leuter los en vroeg aan Fraukje durf je die paal in je kut te nemen. Nou als Niels het niet erg vind wil ik dolgraag door die paal genomen worden zei ze. Ik was door dit alles zo enorm geil geworden dat ik het best vond, al zou ze door een olifant genaaid worden. Bart sjouwde een baal hooi de box van de ezel, die Petrus bleek te heten, in en spreidde daar een grote linnen zak over heen. Als jij nu naakt hierop ga liggen en je benen spreidt zal ik zorgen dat je die dikke lul in je hete kut krijgt, zei Bart.

Fraukje begon zich uit te kleden Bart greep ergens vanachter een balk een stopfles met wat gore lappen. Toen Fraukje zich had uitgekleed smeerde Bart die lappen Over haar billen en buik. Soms schiet hij een paar centimeter naar binnen, maar echte penetratie lukt nog niet. Linda sluit haar ogen en concentreert zich alleen maar op Evelien's warme hand in de hare. De stekende pijn van een enorm paard wat haar kleine kutje probeert te penetreren probeert ze zo veel mogelijk te blokkeren, hoe moeilijk dat ook is.

Langzaam brengt ze haar adem terug naar een rustig tempo, en ze voelt met elke stoot van het dier dat hij verder komt, tot hij op een gegeven moment doorschiet en in één keer enkele tientallen centimeters Linda's slanke lichaampje in schiet. Linda's ogen sperren open en ze gilt het uit van pijn, opluchting en genot tegelijk.

Het dier stopt even en laat zijn steenharde lul die in Linda's intens strakke kut zitten, voor hij terugtrekt en begint te stoten. Linda kan het nauwelijks geloven. Ze kijkt Evelien gelukzalig aan, en krijgt een trotse glimlach terug. Haar lichaam voelt zo vreselijk vol. Met moeite tilt ze haar hoofd op en ziet ze de vorm van de enorme paardenlul onder haar huid door bewegen, wat haar zo immens trots maakt op zichzelf.

Het beest voert het tempo wat op, en begint Linda nu echt stevig te neuken. Met elke krachtige stoot wordt de pijn minder en het genot meer, en Linda begint extatisch te kreunen. Ze kan het gevoel nog steeds niet geloven. Elke enkele centimeter van haar kutje wordt gestimuleerd door die enorme pik, en het duurt niet lang voor ze weer spuitend klaarkomt. Linda kan alleen maar schaapachtig naar haar lachen. Haar brein is uitgeschakeld. Ze draait alleen nog maar op pure geilheid. Met haar vrije hand, de andere nog steeds stevig om die van Evelien geklemd, begint ze haar borstjes te masseren om het genot compleet te maken.

Bijna tien minuten lang wordt Linda bruut in haar kutje geneukt door het paard, wat het door haar eerdere pijp- en ruksessie aardig lang vol weet te houden.

Linda komt drie keer klaar in die tijd. Net als ze het gevoel heeft dat ze van pure fysieke uitputting gaat flauwvallen, voelt ze hoe de nu al absurd grote, harde lul nog een klein stukje extra opzwelt. Het rekt haar jonge lichaam tot het uiterste op, en begint dan gloeiend heet zaad in haar te pompen.

Het is met voorsprong het geilste wat Linda ooit heeft gevoeld. Het voelt alsof het warme sperma haar volledig opvult, tot aan haar baarmoeder aan toe.

Als het nergens meer heen kan, spuit het onder hoge druk langs de lul naar buiten en sproeit het over de tafel en de grond. Als de druk het paard ook teveel wordt, trekt hij zijn pik terug uit Linda's kut. Een krachtige fontein een sperma spuit uit zijn eikel en daalt neer over Linda's prachtige slanke lichaam en haar van genot vertrokken gezichtje.

Ondertussen staat haar arme kutje wagenwijd open terwijl er een waterval een zaad uit stroomt. Als het dier na een seconde of tien klaar is met in de lucht stoten en Linda onderspuiten, wordt zijn lul verbazingwekkend snel weer slap.

Hij trekt een spoor door het zaad op Linda's buikje als het dier zich terugtrekt en ongeïnteresseerd wegloopt. Linda ligt trillend op de tafel. Overal zit sperma, van haar mooie bruine haren tot aan haar tenen. Evelien kijkt grijnzend naar Linda's buikje, wat een beetje bol staat. Ze legt er een hand op en drukt heel langzaam omlaag. Linda slaakt een verrast gilletje wanneer er onder hoge druk paardenzaad uit haar kutje spuit. Ze had geen idee dat ze zó vol zat. Ze voelt zich uitgewoond, en het is fantastisch.

Ik kan het niet eens uitleggen", hijgt Linda, "je weet hoe het voelt". Niet veel verderop heeft het tweede paard staan toekijken hoe zijn soortgenoot de mooie Linda een goede beurt heeft gegeven, en dat lijkt hem ook wel wat. Nu zijn rivaal verderop staat te grazen, komt hij nieuwsgierig een kijkje nemen bij Linda. Die merkt het pas als ze zijn warme adem over haar gevoelige schaamstreek voelt blazen.

Linda weet niet zeker of ze het aankan, maar ze weet wel dat ze het wil proberen. Het dier laat er geen gras over groeien.

Hij is al tijden niet meer klaargekomen, en hij heeft haast. De meiden kunnen op dit punt nog maar weinig beginnen. Het dier plant zijn voorpoten op de tafel en begint zijn enorme stijve paardenlul wild in het rond te stoten, tot hij Linda heeft gevonden. Zijn harde eikel ramt in haar billen, haar benen en af en toe haar kutje, maar penetratie lukt nog niet.

Net als Linda hem vast wil pakken om hem een handje te helpen, gebeurt er iets wat ze nooit had verwacht. Vergezeld van een intense pijnscheut, voelt Linda opeens hoe de harde eikel van het dier haar anus openstoot en binnendringt. Binnen een fractie van een seconde schiet zijn pik onvoorstelbaar ver haar kontje in.

Linda valt nog net niet flauw van de pijn, maar ze verliest wel de controle over haar blaas. Een slap straaltje pis spoelt met een boogje over de enorme paardenpik en dient goed als glijmiddel. Linda kijkt wanhopig naar Evelien, maar het lijkt er niet op dat die doorheeft wat er gaande is. Ze kijkt verliefderig naar Linda's gezicht, en heeft geen idee wat er zich daaronder afspeelt. Rustig ademen en focus je op mijn stem". Linda heeft moeite om zich niet te focussen op de meterlange vleesstaaf die momenteel haar darmen opnieuw aan het inrichten is, maar ze doet haar best.

Ze kijkt Evelien in de ogen terwijl ze geniet van de lief bedoelde pogingen die haar vriendin doet om haar te kalmeren. Met haar vrije hand gaat ze bijna automatisch richting haar kutje, en ze steekt er drie vingers in.

Het warme paardenzaad is een goed glijmiddel, en Linda begint zichzelf heerlijk te vingeren, waardoor ze ontspant en langzaam ook steeds meer kan gaan genieten van die enorme pik in haar reet. Als het dier ver genoeg terugtrekt tussen de stoten door, kan ze zijn eikel zelfs voelen langskomen door haar kutje heen.

Na enkele minuten heeft het genot de pijn overtroffen en begint Linda te fantaseren over dubbele paardenpenetratie.

Het paard en haar eigen vingers brengen haar uitgeputte lichaam met moeite naar nog één orgasme. Linda valt nog net niet flauw, maar kan zich nauwelijks nog bewegen als ze voelt hoe het paard ook klaarkomt en haar darmen begint vol te pompen met zijn warme sperma.

Het dier is al tijden niet gekomen, en blijft Linda onvoorstelbaar lang volspuiten met zijn zaad. Pas na enkele minuten valt zijn paardenlul slap uit haar opengesperde kontgat. Een bruinwitte waterval aan sperma vloeit naar buiten en stopt de komende paar minuten niet. Evelien tilt Linda voorzichtig van de harde houten tafel en legt haar in het ondertussen warme en droge gras. Ze kan nog steeds niet geloven wat er zojuist gebeurd is, maar ze had het niet anders gewild.

De dingen die ze zonet gevoeld heeft halen elke vorm van twijfel weg. Dit is het leven wat ze wil leiden. Ze streelt Linda door haar met sperma doordrenkte haren. De meiden liggen nog uren aan het meer. Ze praten en genieten van elkaars aanwezigheid terwijl Linda bijkomt van haar totale uitwoning. Linda wast zich in het meertje voor de twee weer richting de manege rijden.

Tanja staat al te wachten als de meiden het terrein op komen rijden. Ze lijkt niet vrolijk. Ze voelt zich schuldig dat haar breakdown Evelien in de problemen heeft gebracht. Evelien laat zich nonchalant in een stoel zakken op Tanja's kantoor. Het is niet de eerste keer dat ze zoiets flikt, en ze komt er altijd mee weg. Daarnaast kun je erop rekenen dat ik de misgelopen inkomsten van die twee paarden van je loon aftrek".

Het kan Evelien niet zo veel schelen allemaal. Deze middag was het dubbel en dwars waard. Evelien kijkt haar baas raar aan. Ik was ooit net zo. Jong, verliefd en altijd geil. Maar jullie laten je er te erg door leiden, en dat kan ik hier niet hebben. Ga lekker een paar weken van elkaar genieten. Buiten werktijd om mag je de stallen altijd gebruiken als je je zooi opruimt. Maar zorg ervoor dat het uit jullie systeem is als jullie terugkomen". Evelien is niet gewend dat Tanja haar daadwerkelijk straft voor haar gedrag.

Tot nu toe is ze overal mee weggekomen, maar ze weet ook wel dat ze nu te ver is gegaan. Buiten vertelt Evelien het nieuws aan Linda. Linda voelt zich vreselijk schuldig, en blijft zich de complete terugweg naar Evelien's huis verontschuldigen. Evelien is net in de keuken wat eten aan het klaarmaken voor Linda, die nog moet aansterken, als de deurbel gaat. Linda ligt naakt op de bank bij te komen en trekt snel een deken over zich heen. Evelien doet de deur open, en Linda herkent gelijk de politie-uniformen.

Er stappen al snel twee agenten naar binnen; en oudere man en een juist erg jong uitziend meisje van een jaar of 20, waarschijnlijk een agente in opleiding. Ze heeft haar blonde haar in een strakke knot en haar lichaam wordt grotendeels verhuld door haar uniform, maar ze heeft een erg knap gezicht.

Linda trekt de deken nog wat meer over zich heen, hopend dat de agenten niet merken dat ze niks aan heeft. Ze kijkt vanaf een afstandje toe hoe Evelien en de mannelijke agent met elkaar praten. Ze verstaat er slechts flarden van, maar het is duidelijk dat het gaat om het incident in het park gisteren. Linda heeft geen idee wat er aan de hand is.

Niet veel later komt de agente de huiskamer in lopen, en ze groet Linda. Ze gaat een beetje ongemakkelijk naast haar op de bank zitten, en Linda is blij dat het arme meisje niet weet wat er allemaal gebeurd is op die bank.

Waarom zou je zoiets doen? Ze brengt de vraag niet disrespectvol. Ze ziet de agente naar Rex kijken, die in zijn mand ligt te slapen.

Ondertussen zit Evelien boven op haar slaapkamer met de agent. Het is zeker niet de eerste keer dat ze hem ontmoet heeft, en de twee weten exact wat ze voor elkaar kunnen betekenen.

Zodra de deur dichtvalt, begint Evelien zich uit te kleden. Ze gaat op haar knieën en ritst haastig de gulp van zijn uniform open. Hij is al stijf voor haar, zoals altijd, en ze haalt zijn 15cm lange erectie naar buiten. Niet de meest indrukwekkende lul, maar als het haar van torenhoge boetes of de jeugdgevangenis kan sparen, kan ze er prima mee leven. Ik kan niet zo lang zonder je". Het is alweer een maand of zes geleden dat Evelien voor het laatst met de politie in aanraking kwam, toen nog met Mirthe samen.

Ze trekt hem heerlijk af terwijl ze met zijn harige balzak speelt, maar ze weet dat hij hier maar voor één ding is, en dat is haar kontje. Na een paar minuten voorspel, kruipt ze op het bed en houdt ze haar prachtige achterwerk voor hem in de lucht.

De man kan zich niet inhouden, en steekt zijn stijve lul direct diep in haar anus. Evelien is groter gewend, maar het voelt niet slecht.

Ze weet dat de man van een beetje theater houdt, en ze kreunt er hevig op los. Beneden zitten Linda en de agente ongemakkelijk op de bank, luisterend naar het luide gekreun wat door het hele huis galmt. Ook Rex heeft het gehoord, en is uit zijn mand gekomen. Het orgasmische gekreun lijkt haar toch niet ongedeerd te laten. De agente kijkt haar ongelovig aan. Het meisje zegt niks. Linda besluit een gokje te wagen, en ze roept Rex bij zich.

Ze legt het kleed van zich af en onthult haar volledig naakte lichaam aan de jonge agente, die in stilte toekijkt. Linda gaat wijdbeens op de bank zitten, en Rex begint al snel geïnteresseerd aan haar prettig stinkende kutje te ruiken. De macht die ze nu heeft over een politieagente bevalt haar wel. Linda laat zich van de bank af glijden en pakt de lul stevig beet. Voor de ogen van een agente begint ze de hond geil af te trekken met soepele bewegingen. Linda pakt haar hand beet, en de agente staat toe dat ze hem rond de glimmende rode pik legt.

Toch blijft haar hand liefdevol over de harde hondenpik glijden. Ze buigt zich over Rex heen richting de jonge agente, die haar niet tegenhoudt, en kust haar op de lippen. Tessa trekt haar uniform wat onhandig uit en werpt de kleren gehaast op de bank. Ze heeft twee mooie volle C-cup borsten, een harig kutje en een slank postuur. Linda kijkt vol bewondering naar haar, en kust haar weer zodra ze naakt is. Ze hoeft zich niet schuldig te voelen zolang Evelien's gekreun nog door het huis schalt.

Samen met Tessa zakken ze op de grond, hevig zoenend, terwijl Linda met haar vingers tussen Tessa's vochtige kutlipjes door streelt. Het meisje kreunt schattig, en haar hele lichaam schokt van genot. Linda geniet van haar warme adem over haar kutje, en even later haar zachte, vochtige tong.

Tessa's prachtige ronde kont steekt mooi omhoog terwijl ze Linda's spleetje verwent, en Linda is niet de enige die dat opgemerkt heeft. Ook Rex heeft de nieuwkomer in de gaten, en is niet van plan zijn kans te laten schieten. Zonder aankondiging springt hij op Tessa en begint hij zijn harde puntige hondenlul wild in haar benen te rammen.

Tessa gilt geschrokken, maar Linda trekt haar snel naar zich toe voor een hevige tongzoen die haar de mond snoert. Rex heeft niet lang nodig om Tessa's krappe jonge spleetje te vinden, en zijn enorme lul erin te stoten. Linda voelt de jonge agente tegenstribbelen, maar het is te laat. Rex begint haar genadeloos hard te neuken, met razendsnelle diepe stoten. Linda ligt nu weer onder Tessa en houdt haar mond bezig totdat ze gewend is aan de hondenlul, zodat ze de andere agent niet alarmeert.

Na een paar minuten stopt ze met zoenen en laat ze Tessa's lippen weer vrij. Tessa hapt naar adem en kijkt Linda aan terwijl ze zich in stilte laat neuken door Rex. Fantastisch", hijgt ze, "zo fantastisch". Het dier ramt zijn lul een laatste keer in haar voor hij opzwelt en de arme Tessa doet gillen van de pijn. Zijn hete zaad spoelt door haar gevoelige kutje en voegt daar weer intens genot aan toe, wat het arme meisje volledig in de war brengt. Linda voelt al snel hoe de eerste druppeltjes zaad zelfs langs de knot nog ontsnappen en over haar eigen kutje heen druppen.

Ze draait zich met moeite om, zodat haar gezicht nu onder Tessa's kutje ligt, en pakt Rex' lul voorzichtig beet.

Tessa gilt het uit, maar uiteindelijk lukt het. Rex schiet met een luide plop uit Tessa's roze kut, en een waterval aan warm sperma gutst over Linda's gezichtje naar buiten. Terwijl Tessa's grotje leegstroomt, horen ze opeens een deur dichtslaan boven. Tessa springt in recordtijd op en begint zich paniekerig aan te kleden terwijl ze zachtjes in zichzelf vloekt.

Slechts een seconde voor Evelien en de agent de trap af zijn, schiet Tessa de hoek om. Evelien stapt de woonkamer in en ziet Linda grijnzend op de bank zitten, naakt en met een gezicht onder het zaad. Volgende keer wisselen we hoor. Dan mag jij de oude lul doen". Linda kijkt hoe Evelien met het zaad nog uit haar kont lekkend terug de keuken in gaat en eten voor haar klaarmaakt.

Het is de meest verknipte relatie die ze zich kan voorstellen, maar ook de beste. Tevreden sluit ze haar ogen en valt ze bijna direct in een diepe slaap. Tim's Teefje - 21 Door: Moeder, Dochter, Tiener, Groepseks, Ponyplay. Tim's Teefje - 20 Door: Zomer Verrassing - 3 Door: Zus, Dekken, Anaal, Tante. Tim's Teefje - 19 Door: Tim's Teefje - 18 Door: De Verrassing - 7 Door: Tim's Teefje - 17 Door: Moeder, Dochter, Tiener, Inwijding, Ponyplay.

Sex in de manege lekkend kutje

SENSUELE MASSAGE NIJMEGEN MAROKKAANSE HOEREN SEX

Marktplaats natura vochtig kutje